BOLIGDRØMME

JULEØNSKER #ROUND 1

juleønsker runde1

Jeg ved godt, der stadig kun står den 15. november i kalenderen. Men der er jo ikke noget i vejen for at starte legen, vel? For første gang i rigtig mange år, har jeg faktisk en del ønsker i år. Og jeg tænker derfor at splitte dem op i tre indlæg, så virker det mindre massivt. Og om ikke andet, kan det jo tjene til inspiration hos andre. Jeg synes selv, det er hyggeligt at se andres ønskesedler. Først og fremmest mangler jeg virkelig undertøj. Vi taler seriøst kritisk behov. Det er pludselig gået op for mig, at jeg ikke siden, jeg fødte min datter, har købt noget nyt! Og hun bliver altså 3 år til marts! Av. Det her sæt fra H&M er ret fint. Jeg kan generelt bedst lide mørkt undertøj med blonder.

Jeg gad også godt finde en smuk, gammel vintage pels. Helst én, der lugter lidt af gammel, fin dame og som kan holde mig varm vinteren over. Jeg har kigget i diverse genbrugs butikker, men endnu ikke fundet den helt rigtige. Og apropos varm, så drømmer jeg om røde tern, gerne om min hals. Selvom min absolutte yndlingsduft kommer fra Balenciaga, er den skarpt forfulgt af Stella Mccartneys, der efterhånden er blevet en klassiker. Dén måtte også gerne ligge under træet. Ideelt set sammen med dette vanvittigt cool og smukke ear cuff fra Stine Goya/Trine Tuxen. Wow, for en showstopper. Og nåå ja, så kunne jeg også rigtig godt bruge et par flybilletter til Paris, hvor en særligt kær og speciel person har valgt at bosætte sig. Det kalder jo på besøg, ikke? ?

Hvad med jer? Hvad er på jeres ønskeseddel?

 

4 kommentarer

 • jeg har toppet dig og lavet hele 4 indlæg med ønsker! Jaja god tid osv og så slipper man for spørgsmål fra ens mor om hvad man ønsker sig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hold da op, ja, godt at se, jeg ikke er alene 🙂 Haha….jeg er helt med dig….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ved hvilken gave jeg hepper på!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOLIGDRØMME