ORD OG BILLEDER - HVAD TÆNKER I?

JUMPSUIT, BOMBER & BORDEAUX

spejlP1280712P1280713

Først: Tusinde mange tak for alle jeres kære og rørende og ikke mindst kloge kommentarer til mit sidste indlæg. Jeg er virkelig taknemmelig for, at have så reflekterede, dedikerede og tilstedeværende læsere. Tak. Jeg arbejder lidt videre på en slags klumme, som det er min tanke måske kunne falde en gang om måneden, hvor jeg skriver lidt løst og fast om et eller andet emne, som betager mig. Nogen gange sjovt. Nogen gange måske alvorligt. Sikkert tit et sted midt imellem. Men som udgangspunkt, et lille rum på bloggen, hvor der gives plads til et lidt længere format end vanligt, plads til flere sammenhængende ord – tænkt som tilbagelænet hyggelæsning med mulighed for lidt refleksion. Ja, det var vel nok præcist, var? Hahaha……

Nå, men imens jeg går her og grubler over, hvordan jeg griber min indre overflod af uforløste ord an, så tusser jeg altså rundt i den her absurd varme og tykke og lækre bordeauxfarvede bomberjakke! Den er fra Modstrøm og det er godt nok et brand, der i min optik fortjener en smule mere opmærksomhed. Jeg havde nok lidt afskrevet dem, da jeg har haft en (fejlagtig) opfattelse af, at det var et teenage brand. Og det er der slet intet galt med! Jeg er nok bare for længst ude af dén kategori, host. Men hold da op, hvor er jeg blevet positivt overrasket på det seneste. De har virkelig mange fine ting – og til meget rimelige priser. Jakken her er et rigtig godt eksempel!

P1280701P1280738P1280725

 Buksedragt & bomberjakker: Modstrøm// støvler: Cinti// bumbag: Yvonne Kone 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ORD OG BILLEDER - HVAD TÆNKER I?