SPORTY SPICE

MIN LØRDAG

WP_20131102_18_11_53_ProWP_20131102_18_21_00_ProWP_20131102_21_34_50_Pro

…så ca. sådan her ud. Kæreste tid, fingerfletning, fritter og Hokkaido supper på Nørrebronx, The National i Forum og afslutningsvis bodega besøg med gode venner. Kort sagt – ret perfekt. Det er virkelig lang tid siden, jeg har været til koncert. Hvis vi tæller alle festivallerne fra. Sådan god gammeldaws koncert indendørs med lysshow og røgmaskine og overpriced øl. Det var storslået. Måske ikke verdens bedste lyd, men jeg elsker The National og har aldrig før hørt dem live, så alene dét var nok for mig 😉

Billederne her er i øvrigt alle taget med Nokia Lumias 1020 telefon, som jeg i øjeblikket tester og som især udmærker sig ved sit 41 megapixel (!) kamera. Og hvilken bedre anledning til at teste netop dét end ved en koncert i mørke med masser af modlys, projektører og hvad har vi. Jeg synes faktisk, den klarer det virkelig godt. Kvaliteten og ikke mindst zoomfunktionen er super god taget omstændighederne i betragtning. Jeg skal selvfølgelig nok komme med en regulær anmeldelse indenfor nær fremtid, men lad mig bare sige, at sammenlignet med iPhonen, vandt denne klart på lørdag aftens billedekvalitet!

Husk i øvrigt, at jeg har lagt en masse nye sager i min Tictail shop! Jeg smutter på posthuset i morgen med en stor sending, inden vi drager i sommerhus, så hvis du skal have noget med, så kig lige ind. Der er intet over 500 kr, så det er gode priser – lokke lokke 😉

WP_20131102_21_17_01_ProWP_20131102_23_14_09_Profoto

6 kommentarer

 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Fedt! Spenderede min lørdag på nogenlunde samme måde. Hvor spiste I ivørigt middag henne – for burgeren på billedet ser absolut ud til at være et besøg værd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Vi spiste på Taxa på Nørrebro 🙂 Vi har kun spist brunch der en enkelt gang før, så jeg har ikke super meget erfaring fra stedet, men kan i hvert fald sige, at min hokkaido suppe med ingefær og ristede græskarkerner var himmelsk! Og mandens burger var også helt i top. Bedst var dog pomfritterne. De var klasse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ligner en hyggelig lørdag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SPORTY SPICE