SIMPLE PERFECTION

MINE TO

2013-10-26 16.03.23

Nogen gange har man bare brug for et hvil. Midt i al virakken, legen, de spændende projekter og den evige udforskning af verden, kan man godt have brug for at sidde helt stille og stirre ud i luften, mens man mærker vejrtrækningen.

Billedet er fra forleden, da vi var ude og lege og Paven lige pludseligt pegede på bænken efter at have drønet rundt – “sidde og slappe af!”, beordrede hun. I dag er det forældrene, der leder efter en rødstribet bænk – så vi har pakket bilen og drager mod sommerhuset. Ahh…..much needed. Selvom der faktisk har ligget gode invitationer til både DMA, housewarming, fødselsdag og meget andet.

Os-tid. Ild i pejs. Havet lige udenfor. Bøger. Vin. Sofahygge. Vi tales ved!

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SIMPLE PERFECTION