HVORFOR?

SIMPLE PERFECTION

greyshades

 

Bukser: Isabel Marant// strik: Zara// sko: Marni// Ringe: Sophie Bille Brahe

Kære lille grå buks. Og kære leoplettede guldsnude sko. Hold op med at være så pæne. Nu! Hold da magle, hvor ville jeg ikke have det fjerneste imod at iføre mig dette i dag. Når jeg en dag bliver rig, opkøber jeg alt fra Sophie Bille Brahe! Det er simpelthen smykkekunst, når det er allerbedst. Lige min smag! Og de sko dér. Jeg føler på en måde, der er tale om en kosmisk uretfærdighed af ekstreme dimensioner, eftersom de ikke allerede bor hos mig. Det burde de. Bukserne må kunne findes i en mere budget venlig udgave og strikken er bare all time pæn og anvendelig. Men tjek lige de ringe – normalt er jeg slet ikke til perler, men på denne måde bliver de faktisk rå og cool. P.Æ.N.T!! Nå, men jeg tager da bare mine gamle jeans og min havregryns-indsmurte (tak Pavemus) sweater på og smutter på arbejde. Uden bitterhed. Hej hej.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HVORFOR?