FARMOR GOES GRUNGE

STOP

fotoddfotoccfotoee

Nogen gange skal man bare lige stoppe op, lade øjeblikket være – og tage det ind. Som når ens halvtrodsige datter fast besluttet på sejr, bestemmer at lade cykel være cykel og insisterer på at gå hele vejen ud til vuggestuen selv. Ok, det tog ret lang tid at komme derhen sat op over for beregnet transport-tid. Men det var SÅ hyggeligt. Og faktisk det hele værd. Jeg ved godt, hun ikke skal have lov at styre og bestemme alt og at børn også har godt af at der bliver sat tydelige grænser. Men nogen gange, så kan det være det mest befriende i hele verden at pakke alle sine gode argumenter og ligegyldige voksenbehov sammen, og bare give plads til de gyldne øjeblikke. Sådan var det i går morges. Og jeg kan ærligt talt leve højt på det længe….

Som stærk kontrast til dette idylliske morgen scenarie har vi temmeligt mange kampe med frøken næsvis herhjemme:-) Det har Paven besluttet at skrive en prædiken om og den kommer senere. Fordi det snart er jul og tid til at gøre status. God fredag! 

fotoff

Bukser: H&M// vinterjakke: Miniature// sko: Angulus// hue: Canada Goose

3 kommentarer

 • Jeg er SÅ meget for at stoppe op i hverdagen – og jeg glæder mig hver gang det kan lade sig gøre. Denne uge har dog været hektisk, så jeg glæder mig til weekend.
  Hvis du har lyst, så kig forbi min give away på http://bynuggo.blogspot.dk/2013/11/give-away.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, netop lige præcis 🙂 God weekend til jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Uh, glæder mig til et pave-indlæg om næsvished og kampe – det er altid en stor lettelse når bloggere viser andet end idyl og man blir bekræftet i, at alle børn er trodsige og stædige æsler engang i mellem (tit) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FARMOR GOES GRUNGE