NOVEMBERS GULDKORN - OM AT TISSE PÅ POTTE

SUNDAY STROLLIN´ IN CAMEL COAT

WP_20131117_13_52_08_ProWP_20131117_13_50_27_ProWP_20131117_13_49_07_Pro

Lige så piv triste dagene kan være her om efteråret, når det regner, er klamt, gråt og vådt fra morgen til aften – lige så magisk smukke kan de være, når solen hænger lavt og næsten rører trætoppene, nuancer af rød-brun og gylden eksploderer omkring én og alting står nøgent tilbage. Ret syret. Søndag faldt i sidstnævnte kategori. Det var rart. Og pænt. Og jeg havde ny frakke på, fundet i genbrug sammen med pencilskirt & nålestribet perfekt blazer til ingen penge.

Men selvom jeg følte stor eufori over at være tilbage i min gamle 90ér garderobe igen, da jeg skulle ud af døren, blev min preppy søndagsstil alligevel en tand for ‘pæn’ for mig. Så jeg skiftede bukser og endte i (meget) ripped jeans (godt I ikke kan se måsen på de her billeder, siger jeg bare), til stor morskab for min kære svigerfamilie. Jeg synes selv, kombinationen gav enormt god mening – men det er der vist delte meninger om 😉 Og måske kan jeg godt lidt se, at det er en anelse skitzo…..

WP_20131117_13_51_08_ProWP_20131117_13_52_02_Pro

 Jeans: Old Cheap Monday// shirt: Bruuns Bazar (men)// sweater: Miu Miu// shoes: Acne// coat: vintage// shades: & Otherstories

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NOVEMBERS GULDKORN - OM AT TISSE PÅ POTTE