MINE TO

VARME FØDDER

2013-11-04 13.07.092013-11-04 13.04.32

Den lille familie har fået varme fødder. Her er det mandens og barnets. I lækkert cognacbrunt læder med tykt pels fór og smarte velcro-lukninger til mindsten. Som den kvikke læser sikkert har bemærket, har der kørt en del reklamer fra Rugged Gear her på Looklab og med disse læderbasser er der ingen tvivl om at kolde, våde fødder er kommer meget længere væk, end de var før. Efterår, vinter og lange vandreture her i sommerhuset kan bare komme an! Jeg har også et par stående her ved siden af til mig selv, som jeg glæder mig til at vise jer. Men nu fik familiens andre medlemmer lige lov at flashe først 😉

2013-11-04 13.04.422013-11-04 13.06.14

4 kommentarer

 • Rebekka

  Ja I reklamerer godt nok meget for det… – men hvor kan det købes? Synes ikke jeg kan se noget på deres hjemmeside nemlig… :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   GrowingFeet og Milkywalk forhandler børneskoene fra Rugged Gear ved jeg. Herre modellen ved jeg faktisk ikke helt. Men ellers vil jeg anbefale dig at tage kontakt til dem selv, så kan de oplyse nærmeste forhandler 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

   Nu fik jeg svaret på Google! 🙂 Min kæreste mangler nemlig lækre vinterstøvler og jeg kan se at smartguy forhandler dem – og til en god pris endda! 🙂
   Men det kunne være fedt hvis RuggedGear selv havde en forhandlerliste med webshops på deres hjemmeside – det savner jeg nemlig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, det har du da ret i! Og de har endda hurtig levering, ved jeg 🙂 Jeg synes i hvert fald, de er super lækre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MINE TO