FRIDAY TO FRIDAY

IN ZOO WITH CANADA GOOSE – OG HVIS JEG VAR EN ISBJØRN….

fotozoofotossP1290054

Vi havde den bedste dag i går. Var inviteret i Zoo med Canada Goose og Noise PR. Og foruden skumfiduser over bål, eksklusiv tur rundt til dyrene efter lukketid og ikke mindst varm påklædning, så var godnat-putning af isbjørnen Ivan nok højdepunktet her hos Paven. Vi fik lov at komme helt tæt på og efterfølgende sidde alene nede i den arktiske ring og se den bløde bamse lege i vandet inden sovetid. Meget magisk og Pavens sidste ord, inden hun lukkede sine øjne var “Godnat Ivan!”……

Jeg blev også klogere. F.eks har jeg fundet ud af, at jeg skal være isbjørn i mit næste liv. Foruden det åbenlyse privilegium altid at være iført smuk pels, legitimt at veje rundt regnet 400 kilo og dertil tabe ca. 100 kilo ved selve akten ‘at lave liv’ (øhh, jo tak), så føder de urimeligt velpolstrede bamser stadigt kun afkom på knap 500 g. Super rimeligt proportionalt vægtsforhold…….især taget mit eget barns fødselsvægt i betragtning. Føler mig sgu lidt snydt her…..

Og ps: Bonus info til mændene (jeg ved I er der): Når Ivan laver børn, så gør han det non stop i en måned. Slå den.

P1290069P1290045

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FRIDAY TO FRIDAY