JEG ER DØDEN NÆR.....

PERSONLIG FAVORIT: MAR MAR

Marmarpaaguldlog

Et af mine klare favorit mærker til Paven er danske MarMar, som jeg næsten vil påstå, jeg købte før ret mange andre 😉 Det var noget af det aller første jeg købte til min datter, faktisk lang tid før hun overhovedet var kommet til verden, haha. Dengang var MarMars lækre leo print endnu ikke helt så ikonisk, som det er blevet i dag, og jeg blev ligefrem stoppet i Fælledparken, når jeg gik tur med min skaldede baby i leo-dragt 😀 Folk synes det var helt absurd. Haha….jeg elsker det stadig – og indrømmer i øvrigt gerne, at det kun klæder hende bedre, nu hvor hun nærmer sig 3 år og rent faktisk kan præstere hår. 

Men selvom det var leo-printet, der startede det hele og skønt vi HVER sæson har et par leo leggins derfra i det blødeste bomuld, så er jeg også ret pjattet med alle deres andre styles. Især det, jeg har udvalgt her ovenover. Farveskalaen er rigtig lækker og deres kvaliteter er bare altid utroligt gode! MarMar er tøj, der holder – og som er både pænt, cool og til at lege i. 

Og ja, derfor synes jeg I skulle smutte på besøg hos Jeanett, der netop nu udlodder MarMar på sin blog! Jeg havde deltaget, hvis jeg kunne 😉 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JEG ER DØDEN NÆR.....