JULEØNSKER #ROUND 2

ÆRLIGHED, JUNKIEFJÆS OG GAAAAAAVER

2013-12-01 14.35.12

Jeg havde den bedste dag i går – fyldt med down tempo og søndags-snøvleri. Paven var på weekend hos sin farmor og farfar, så vi sov længe, spiste sen morgenmad og nød ‘friheden’ til at læse avisen og spise sit blødkogte æg i fred, haha. Vi endte med at tage hinanden under armen og slentre ud i blæsevejret og eftermiddagssolen med en hindbærsnitte fra Lagkagehuset og en kaffe. Jeg havde på forhånd besluttet at holde fri for både hårstyling, make-up og ja, bad faktisk også 😉 Så her ser i en forblæst Guldlog med mandens skjorte, fedtet morgenhår, uskønne render under øjnene, rynker, pigmentpletter og lækker udgroning. Jo jo…Kurt Cobain havde afgjort sparket Courtney Love af pinden og valgt mig, havde han set mit rødmossede søndagstrætte junkie fjæs.

Nå, men…..det er da…..ærligt. Faktisk kan jeg ret godt lide de billeder, vi tog, samtidig med at jeg slet ikke holder synet af mit gamle trætte ansigt ud. I får måske resten at se senere i dag eller i morgen. Og så ville jeg jo liiiige vise jer min nye ørering! Jeg e.l.s.k.e.r den. 

Indtil da, så HUSK at jeg har teamet up med 5 virkelig seje og ikke mindst søde bloggere, og at vi HVER DAG i december udlodder ret så blærede præmier, just saying! I dag skulle du tage og klikke her hos søde Kaja, der udlodder nogle virkelig smukke boligting fra Pantone – gad ret godt vinde dem selv! 🙂 

13 kommentarer

 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Det lyder i hvert fald som den perfekte søndag. Jeg ser slet ikke det som du beskriver – måske er jeg blind, men så kan jeg se i kommentarfeltet, at jeg ikke er ene herom ;)Og som der bliver skrevet i kommentarfeltet, så er du simpelthen så smuk – og herreskjorten klæder dig også! Jeg elsker ovenstående billede, og hvem der bare så så godt ud uden makeup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, det var rigtig pænt sagt.Må dog indrømme, at jeg havde alvorlig krise, da jeg i går aftes sad og kiggede ansigts-nær-billederne igennem… uf, synes virkelig alderen trykker efterhånden. Ikke på den gode måde :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Så godt ser jeg slet, slet ikke ud søndagstræt og uden make up!
  Og så må man godt blære sig lidt med så fin en ørering 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja det må man godt, ikke? Også selvom, jeg synes jeg får endnu mere strikøre med den på, men det er vist en anden historie… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser skønne ud og med den smukke ear cuff, som står højt på min ønskeliste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak allerbedste du. Og ja, den er altså simpelthen så smuk synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Du ser smuk ud 🙂 Mod pigment pletter, kan Eucerin Even Brighter varmt anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ok tak, haha, det må jeg vist bare skrive mig bag øret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Du ser dejlig ud og hvor er det herligt at du gider dele dit “junkie-fjæs” så ærligt med alle os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak skal du have Lisbeth, I er nu altså ret så søde og skønne…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JULEØNSKER #ROUND 2