WARM WINTER KIDS

ALTANER OG LYSETS HASTIGHED

2013-12-10 14.45.18goyaorange2013-12-10 14.49.56

Øjs, det er en umulighed af dimensioner at følge med lysets hastighed for tiden. Før man tæller til ti, er det blevet mørkt igen. Det er ret håbløst. Priviligerede mig, der havde inviteret mig selv på kaffe og frokost hos god veninde i går, efter møde i nabohuset, nød dog godt af god venindes uvante forståelse for problematikken. Hun tilbød at tage et par foto på altanen, så jeg kunne vise jer dén lædernederdel, jeg har levet i både sidste og nu også denne vinter. Jeg tror slet ikke, jeg har fået vist den nok? Den er helt genial og smørblød. Mega nem og nedtone og dresse op og bare super rar. Jeg købte den på Zalando sidste år, vist nok bare fra deres eget mærke. 

Og nåå ja, apropos det der med lysets hastighed: så påkræver en dødsyg, grå og regnfuld decemberdag altså lidt fluffy farve….så Stine Goya kom på banen igen. Ja, den er meget orange, nej, man gemmer sig ikke så godt i mængden – men den er foruden varm og blød fabelagtig til at peppe en lidt trist dag op! 

Desuden synes jeg virkelig I skulle tage et smut forbi Maria i dag, hvor dagens præmie er TEMMELIG VILD, og jeg er ærlig talt ret irriteret over, jeg ikke selv kan deltage i min egen julekalender i dag. Måske “Listige ræv” skulle lægge en kommentar derinde…?? 😉 

2013-12-10 14.47.12

 Nederdel: Zalando// strik: Stine Goya// ur: Daniel Wellington// clutch: Jil Sander 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WARM WINTER KIDS