GULDBUKS

BLØDE PAKKER

SONY DSC

Ok, i dag blev så heller ikke dagen, hvor jeg fyldte bloggen med vise ord, labre billeder, gennemarbejdede analyser (for det gør jeg jo så tit, aehm), lange parafraser og fint følgende fotodokumentation. Jeg er virkelig i kapløb med døgnets timer pt. Det er en tand utopisk, hvad der står på to-do-listen, men hey – nu er det weekend og vi har juleferie! (selvom jeg har jo dog aldrig heeeelt ferie, når man også er selvstændig, men det hjælper en del at manden har. Og jul må der gøres plads til 😉 ). 

Inden jeg fylder jeres svært tiltrængte fredags-frihed med mere ligegyldig snak, vil jeg gerne benytte muligheden for at lokke jer en tur videre over til Fie. Hvis I, som jeg, også er til fals for lækkert reto-fint lingeri i smuk silke, så vil jeg klart anbefale at prøve lykken på MitUdtryk. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GULDBUKS