BLØDE PAKKER

A GIRL AND A PEARL

2013-12-14 14.03.262013-12-14 14.03.32-1_edited-12013-12-14 14.03.222013-12-14 14.04.13

Sidste weekend lykkedes det at få taget lidt billeder af to nyerhvervelser midt i lørdagstågen, inden lyset forsvandt helt. Nuancerne er derfor lidt mystiske på billederne her, men jeg vil alligevel gerne vise jer min nye olivengrønne strikkjole og ikke mindst de to skøre ringe. Som I måske ved, har jeg ret længe cravet perler. Ideelt set fra Sophie Bille Brahe. Men prisen og jeg er ikke ret gode venner, aehm. Desuden tror jeg mest, der er en midlertidig mere sporadisk tiltrækning hos mig, da jeg ikke normalt er til perler. Derfor kunne jeg heller ikke stå for disse ringe, der i øvrigt på ingen måde skal sammenlignes med Sophie Bille Brahes uendeligt smukke design. 

Deres overdimensionerede størrelse, tydeligt ‘fjollede’ udtryk og ikke mindst den naivistiske tekst LOVE og KISS lidt a la sød-tøs-lev-vel terminologi, gør dem uhøjtidelige og selvironiske, synes jeg. Hvilket jeg faktisk synes ‘klæder’ en perle. Hvis det overhovedet gav mening? 😀 Det er helt sikkert sådan nogle ringe, man enten hader eller elsker, men til den nette sum af 29,-  (!) fortjente de forsøget i min verden. Jeg kan godt lide, at de ikke tager sig selv alvorligt og ikke prøver at ligne noget, de alligevel ikke er. Og som en ekstra sjov tilføjelse til at friske et ellers enkelt og klassisk outfit op, fungerer de, synes jeg. Er jeg helt i skoven?? Både kjole og ringe er fra H&M. 

Og så kan jeg da afslutningsvist tilføje, at jeg virkelig godt kunne have lyst til at smutte forbi Marias konkurrence i dag, tænk om man faktisk var så heldig at vinde og med kyndig hjælp få styr på den pokkers krop, så alt gav mening og man ikke skulle give afkald på noget mærkbart. Især oven på de juledage, der venter forude….

2013-12-14 14.03.552013-12-14 14.04.082013-12-14 14.03.51-2

 Dress & Pearlrings: H&M// støvler: Gestuz// clutch: Yvonne Koné

2 kommentarer

 • Hvor ser dit hår bare tykt og lækkert ud på billederne, Loui. Ringene er meget dig. Du ‘punkterer’ altid digselv på den helt rigtige måde, inden det bliver for voksent. Quirky, feminin, urban – jeg har sagt det før! Lækkermås <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh, fineste du, du er alt for rar og sød 🙂 Mange tak, jeg lapper det i mig 😉 Sjovt, du godt kan se det med ringene – jeg tænkte egentlig også, at de var ret meget mig? Uden at kunne præcisere det yderligere 😉 Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLØDE PAKKER