TAKNEMMELIGHED

GODT NYTÅR!

fotop

Rigtig glædeligt nytår derude! Jeg håber, I alle får en god aften, uanset hvordan, med hvem og hvor. Jeg var så tåbeligt dumdristig at uploade dette på Instagram i går. Og vupti – hved skete der? Karma loven klaskede sin fedtede hånd lige i ansigtet på mig. Og således gik det til, at dagen i går, der oprindeligt skulle have været brugt på hygge med familien og gode venner, i stedet fik lov at gå med 1 stk. krøbling (aka mig), der som lyn fra en klar himmel på vej ud af badet fik tilraget mig århundredets værste hold i ryggen, krøb langs gulvplankerne i en udstrakt ynk. Og som flødeskum på karmalovens klamme kage, begav hele familien sig ind i løvens hule, bedre kendt som Københavns bymidte midt i myldretid d. 30 december og endte i en bil, hvis bremser pludseligt besluttede sig for at afgå ved døden med ja – bilen fuld af våde varer til nytår, 1 krøbling og 1 overtræt, hysterisk 2-årig. Jeg formoder, det er unødvendigt, at tegne billedet tydeligere op? Jeg havde en temmelig stram 30. december. Suk. 

I dag er ryggen lidt bedre, om end langt fra dét dansestadie, jeg havde håbet på. Men mine aqua farvede pailletleggins fra Malene Birger må redde nytåret, har jeg bestemt. Så må resterne af 2013´s smerter danses væk. 

Godt nytår! 

16 kommentarer

 • Åh det er bare så typisk karma – men er sikker på at pailletbukserne redder både dig & din aften! 🙂
  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Dagen i dag kan da kun blive bedre!
  Godt nytår 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   🙂 Ja, det gik heldigvis langsomt over i løbet af dagen og efter middagstid var jeg helt danseklar! Puhaa

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  Dans Guld.log, dans. Og godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Præcis. Og det var næsten læge ordineret i går, så jeg dansede og dansede… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Det er i hvert fald en svært fed buks, er vi flere herhjemme, der synes. Robyn sagde “*GISP!* Hvis er det? Er det mine?” da hun så billedet. Jeg er sikker på, så sparkling en buks kan redde årets sidste dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie lillegaard

   Nåja … og godt nytår, iggå. Jeg glæder mig til at følge dig i det guld.log’ske i dette spritnye år!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha Årrh, hvor er hun kær!! Og rigtig godt nytår til jer også, jeg håber I havde en god aften? Og glæder mig også til alle dine (forhåbentligt) fremtidige fine kommentarer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie lillegaard

   Ja, jeg løber skam ingen vegne. Ikke længere væk, end at jeg altid kan finde tilbage i først kommende ledige stund, forstås. Vi kom ind i det nye år på den fineste måde – med god mad og endnu bedre selskab, søde, nytårsspændte børn, der festede til de segnede – og SÅ dansede de voksne resten af natten.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, sikke da noget! Jeg håber, I trods alt havde en fantastisk aften <3
  Pailletter er redningen på alt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja. Altså, det kan godt lyde lidt fjollet, de ER jo vitterligt en stor redning:D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne H. Kristensen

  Puha, god bedring! Hold i ryggen er ingen spøg og man bliver en værre trold når man har ondt hele tiden…
  Jeg har også et af de viste pailletleggings fra MB. De er skønne men de kryber ned om hofterne og så trækker de tråde ud af kantsyningen på blusen/kjolen man har på. Bør derfor bruges med en læderkjole eller deslige – hvis man altså er til det (det er jeg). Godt nytår. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Nej, det var godt nok ingen spøg, puha. Av for den.
   Sjovt, du siger det, for ja, de glider nemlig ned om hofterne. De er self også ret tunge grundet pailletterne, men altså, liiiidt irriterende at gå og hive op i bukserne en hel aften 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår til dig også:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TAKNEMMELIGHED