JULEØNSKER #ROUND 3

GULDBUKS

2013-12-18 13.53.30

Hej folkens. Jeg kan næsten ikke trække vejret, dagen i dag har været så crazy tætpakket, at det er helt skørt. Men hvis jeg ser bort fra det faktum, at jeg har brugt næsten 5 timer af mit liv på offentlig transport i dag, fordelt over tre lange, seje omgange, så har dagen været fyldt med spændende og gode ting. Jeg sluttede på Nimb med Nokia og en masse søde damer og nåede lige akkurat hjem og give min datter et godnatkys, inden hun lukkede sine øjne….Pheeew. Men NU har jeg juleferie!!! Åhh, det skal blive godt. 

Jeg har desværre ikke flere tanker i mit hoved, det er helt tomt og mine fingre orker ikke redigere billeder, de vil kun løfte chokolade? Så I får lige et sneak på verdens pæneste guldbuks imo, og så vender jeg tilbage med lidt mere humant indhold i morgen..deal?

Tag for øvrigt lige et besøg forbi søde Kaja, der udlodder lækkerier fra Purely Professionals!! 

2 kommentarer

  • Det lyder som om du trænger til brunkager og kaffe! Det virker altså 😉 Her er brunkagerne skiftet ud med peanutbutter and jelly sandwich til morgenmad 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JULEØNSKER #ROUND 3