GLÆDELIG JUL DERUDE!

GULDBUKS OG HÆNGERØV

P1290566P1290596P1290574

Rigtig glædelig jul derude. Jeg håber I alle har haft en skøn juleaften og at de næste juledage bliver fyldt med dejlige mennesker og god mad. Sådan forholder det sig i hvert fald her. Vi har virkelig nydt denne jul med Paven, der jo var urimeligt høne-syg sidste jul og derfor føles det – ærlig talt – som om dette er hendes første. Første år var hun alt for lille til at forstå det og sidste år åbnede hun end ikke én gave….så i år har vi givet fuld gas – og hold nu op, hvor jeg nyder det! Vi er nu krøbet i hi i sommerhuslandet og ligger på langs foran pejsen med rigelige mængder slik og chokolade. Lysene på juletræet er tændt, julestress er long gone og der er ‘ro på settet’, nu hvor alle de tillokkende gaver endeligt er åbnet og afmystificeret. 

Billederne her er fra forrige uge, hvor jeg skulle til julefrokost med alle de bedste damer. Mine. For øjeblikket ser jeg slet ikke mine veninder nok, men da vi alle næsten har familier og børn og travle jobs, er logistikken ofte i vejen. Derfor så jeg ekstra meget frem til denne aften – og i den anledning måtte jeg naturligvis hoppe i guldbuksen 😉 Alt taler for så vidt imod dem: De er absurd iøjenfaldende og meget ‘glossy’, de er for store og derfor mere end almindeligt ‘baggy’, de er ret tynde og derfor både kolde og sarte og så er de lidt svære at style. Men. Jeg elsker dem. De er jo guld for dælen! 

Husk i øvrigt, at I stadigt og helt frem til d. 29. dec kan deltage i min konkurrence om et gavekort til Stylepit på 2500,- !!

P1290585P1290601P1290599P1290567

 Bukser: Isabel Marant pour H&M// støvler: Gestuz// turtleneck: Zara// leatherjacket: Selected Femme// earcuff & coat: Stine Goya 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL DERUDE!