WARM WINTER KIDS

JEG ER DØDEN NÆR…..

IMG_1866

I dag har mit hoved det lidt ligesom dette træ. Det er virkelig gammelt, kroget og ujævnt på overfladen og alt hvad der minder om tankevirksomhed, stikker i tusinde retninger uden sammenhæng. Min lille Pave besluttede i begyndelsen af ugen at opstarte ny rytme. Det betyder – kort fortalt – at vi vækkes hver time natten lang. Vi bruger ca. et kvarter hver gang på at diskutere, at man altså SOVER om natten, og herefter bruger min forbandede latterlige krop så minimum 20 min på at falde i søvn. HVER gang. You do the math. Søvn er ikke-eksisterende i min verden lige nu og derfor får I altså i dag dette “pause-træ” om man vil, mens jeg forsøger at opretholde kroppen i lodret position. Zzzzzzzz………..

Inden mit hoved rammer tasterne med et KLONK, så skynd jer i øvrigt forbi søde Pernille i dag, der har gode og fine præmier på programmet, hvis man har børn, man synes fortjener lidt forkælelse……(og ikke et ord om, hvor jeg ønsker Paven hen om natten, vel?? 😉 )

Tilmed blev jeg i morges gjort selskab af ‘opvaskemaskine-handy-manden’, der for 2. gang skulle se på vores dumme vaskemaskine – og denne gang naturligvis stod der til tiden (modsat forrige gang), hvilket var kl. 07.30, hvor mutter her knap var iklædt tøj. Sjovt. For nogen. Knap så sjovt for andre. Og for liiiiige at udfordre min tålmodighed lidt ekstra, jamen så slutter jeg da dagen efter 8 timers job med julegaveindkøb i indre by og tusinder af andre desperate. This day needs lots of coffee!! Zzzzz……..

 

11 kommentarer

 • <3 sender dig lige et kram! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bliver træt bare ved tanken.. Husk nu også at forkæle dig selv, Louise!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Im trying 😉 Men Zzzzzz, hvor er jeg bare trææææt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, stakkel! Jeg er selv mega træt i dag, men kaffe og brunkager hjælper lidt på det 😀 Håber julegaverne er med dig i aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak 🙂 Kaffe og brunkager. Det lyder faktisk som en holdbar løsning. I rigelige mængder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh nooo Louise, det lyder jo fuldstændig vanvittigt. Hvordan du overhovedet kan skrive et indlæg, som er til at forstå, er ret imponerende 🙂 Du får lige et virtuelt kram og krydsede fingre for en god nattesøvn til dig (og paven)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, tak søde. Ja, det er vildt hårdt, mens det står på, men som du sikkert også har erfaring med, så er det ret overraskende, hvad man rent faktisk kan holde til ift søvnmangel og hys børn 😉 Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ih, jeg savner dig!
  Det er som om jeg kan høre den frustrerende stemme! I stakler! Vi kan altid gøre gengæld når hun bliver en sur teenager der vil sove dagen lang..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • savner edder dulmer også dig sveske!! haha, ja, det kan vi……der er bare ret længe til ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var en dårlig ‘leg’ Paven er begyndt på. Jeg sender masser af god karma, kaffe og kram digitalt din vej 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WARM WINTER KIDS