PINSTRIPED BLAZER & DR MARTENS

JULEØNSKER #ROUND 3

juleonsker3guldlog

 1. Ankelstøvle: Designers Remix// 2. artprint, Fox: Silke Bonde// 3. Poster: Rigolo Rigolo//4. Ringe: Trine Tuxen// 5.  strik: Stine Goya// 6. creme: Rudolph Care// 7. ørering: Sophie Bille Brahe// 8. handsker: Designers Remix// 9. Clutch: MyMy Copenhagen// 10. artprint: Nynne Rosenvinge// 11. Grove ankelstøvler: Zara 

Sidste omgang juleønsker er dedikeret til en hulens masse girly pasteller, en enkelt perfekt perle og lidt sort ruskind med nitter og et drys af guld. Jeg er stadig helt skudt i både Trine Tuxen, i Sophie Bille Brahe og deres enkle, eksklusive smykke kunst. Gad god eje. Desuden drømmer jeg om smukke og finurlige artprints herhjemme, gerne i sarte pasteller, som fin kontrast til mine nuværende, der har kraftig pink og grafisk sort/grå som bærende elementer. Den babyblå strik fra Goya er nærmest en vinter-redning. Jeg ser den afværge alle tænkelige kriser frem til foråret. De lange handsker ligeså, genialt med det lange strik! Så kan jeg nemmere bære kappe og 3/4 ærmer. Og se da lige de sko fra Designers Remix! P.Æ.N.E. Sådan en model, man altid har manglet. Og min hud bliver altid glad, for jeg forkæler den fra Rudolph Care <3 Kære Julemand. Der er lavet ekstra god plads under træet i år. 

Husk i øvrigt, apropos julegaver, at tjekke dagens kalenderlåge ud hos søde Pernille, der faktisk udlodder fine smykker idag!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PINSTRIPED BLAZER & DR MARTENS