PRÆDIKEN #10 - 2 1/2 år

JULEØNSKER #ROUND 2

juleonsker2

 

1. Denimkjole:? // 2. ring fra Trine Tuxen // 3. Tim Walker fotobog // 4. Nye løbesko // 5. Stine Goya for Trine Tuxen earcuff// 6. Computer sleeve Malene Birger // 7. Karmameju Morgenkåbe

Fordømt! Kender i det, hvor man i sit dovne sløvsind sidder og surfer på nettet, finder en voldsomt pæn kjole, tager et screen print og gemmer på skrivebordet, finder det fire uger efter – og erkender at man absolut overhovedet INGEN ide har om, hvem der har lavet den/hvor man har fundet den/hvilken shop, man skal lede i?? ……Arggghh…..

Sådan er det med den her fine denim skjorte kjole…Hvis nogen af jer ved, hvor den stammer fra, så hold jer endelig ikke tilbage! Derudover er her mine ønsker round 2. Jeg kunne virkelig godt bruge et par nye løbesko, en lækker morgenkåbe og et smukt computersleeve til min stakkels Mac. Efter jeg har skiftet kurs i mit arbejdsliv, har jeg min computer med mig hver dag, på bureau, til møder ude i byen, på optagelser og hvad ved jeg – og faktisk ligger den bare løst og roder i min taske lige nu. Ikke super smart. Så det vil være vældigt tiltrængt. Malene Birger har uden tvivl lavet sæsonen pæneste! Men GOSH, 1000,- er altså også mange penge for et sleeve!

…og så er jeg stadigt HELT forelsket i alt hvad der kommer fra hhv. Stine Goya og Trine Tuxen.

Apropos gaver, juleønsker og forkælelse…….så har jeg teamet op med 5 andre søde, dygtige og toneangivende bloggere, hvor vi skiftevis hver dag her i december udlodder en super lækker præmie til jer!!! – fordi I er så søde og fordi det snart er jul! Og det er altså nogle ret vilde præmier, siger jeg bare……Se bare billedet nedenfor! I dag synes jeg f.eks I skulle tage et smut forbi Miss Jeanett og se, hvad hun har på tapetet i dag!!

julekalender-bloggere-mode-vinde-konkurrence-samarbejde-leowulff-georg-jensen-ok-design-meyers-madhus-bobles-pantone

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PRÆDIKEN #10 - 2 1/2 år