GULDBUKS OG HÆNGERØV

IT ALL MAKES SENSE

2013-12-26 13.30.502013-12-26 13.52.11

Netop hjemvendt fra en aldeles i orden juleferie tilbragt i sommerhusland med god mad, ild i pejs og frostklart vejr. Jeg er totalt ligeglad, hvis I synes, mine julebeskrivelser og min irriterende harmoniske jule-zen-stemning bliver for meget – for det er første gang meget længe, vi har kunnet gå gennem en hel jul uden sygdom i familien. Og Puuh, hvor har det dog været rart. Selvom der stadig er lidt arbejde at tage sig af her hen over ferien, så nyder jeg virkelig at komme ned i gear med familien. Vi plejer at skulle til både 1. og 2. juledags-familie halløj, men ikke i år grundet mange rejser hos de andre. Og selvom vi naturligvis har savnet dem, har det altså også været skønt med en heeeelt stille jul. Bare os, de nærmeste, og masser af fokus på Paven, der var så syg så syg sidste år og intet fik ud af julen. 

Jeg har sagt det før, men gør det lige igen: Det er ret herligt og unikt, hvordan man som voksen gen-oplever højtider/betydningsfulde steder/traditioner/relationer mm., når man får børn. Jeg har egentlig aldrig været oppe og køre over julen, men i år gav det hele – alt det som de andre år har virket fjollet, cirkus-agtigt og anstrengende – bare helt klar mening! 

Nu vil jeg tage ud og spise frokost med gode venner, der til dagligt ikke bor i DK og jeg derfor ikke ses så tit med. En anden plusting ved julen. De vender hjem for en kort stund. Ihh, jeg glæder mig til at se dem! 

2013-12-26 13.50.04

6 kommentarer

 • Det lyder fanatastisk, Loui <3 hvor er jeg glad for at I endelig slap for al sygdommen.

  Nyd frokosten :*

  // Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak, ja det er jeg altså også ret glad for. Synes ærligt talt også, vi snart har taget vores tørn…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Det lyder som en helt igennem fantastisk jul.. Du skriver så godt at jeg sidder med kyldegysninger og et smil på læben 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Årh, tusinde mange tak, det var pænt sagt. Ja, det har virkelig været en dejlig jul i år. Jeg håber også din har været god? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Åh har haft det helt på samme måde i år, har en dreng på 2 år og han (og vi) var ramt hele vinteren sidste år med lungebetændelse og diverse viruser. Det er så maga hårdt! Så i år har jeg været i et tosset julehumør hele december og bare nydt at se min dreng hygge sig og være så begejstret over det hele. Kan virkelig føle alle dine følelser i det du skriver, sidder selv med dem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh, det lyder dejligt. Virkelig godt at det trods alt også vender! Og hvor er det skønt I har nydt julen sådan 🙂 Jeg tror måske endda, jeg har værdsat den endnu mere, nu hvor jeg i den grad føler, jeg er blevet snydt nogle gange, haha….
   Og ja, vi lå også med virkelig ond og sejlivet virus sidste jul, ret voldsom faktisk, og årene før har vi også prøvet at ligge en HEL familie, 5 mennesker med lungebetændelse……ju–hu—

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GULDBUKS OG HÆNGERØV