ÆRLIGHED, JUNKIEFJÆS OG GAAAAAAVER

MENS SHIRT, HEELS AND NO MAKE UP

2013-12-01 14.33.412013-12-01 14.34.212013-12-01 14.35.042013-12-01 14.37.22

Okay, jeg har det virkelig ambivalent med de her billeder. Jeg kan på den ene side godt lide dem, fordi de er så umiddelbare – og jeg elsker tøjet, der faktisk bare behøvede et par heels og store shades for pludselig at se chickt ud, haha….på den anden side, har jeg ret mange anke-punker: Jeg er bleg, har ingen make up på, min hud er urimeligt uskøn og lyset fremhæver mine rynker (snøøøft, kan ikke løbe fra dem længere), mit hår er uglet og halv-fedtet, og oveni det hele er der øreringen……

Jeg ELSKER den! På alle andre end mig selv. Jeg har SÅ svært ved at forene mig med den. Og det er faktisk på mange måder også dybt ironisk at det netop blev dén ørering, jeg kastede min kærlighed på. Sagen er nemlig den, at jeg ingen huller har i ørene og virkelig har et ‘issue’ med mine øre. Nogle kvinder kan ikke lide at have bare ben, fordi de er flove over deres lår, nogen vil ikke have lårkort på pga. numsen osv. osv. Jeg har det virkelig stramt med mine ører. Jeg har jo giga flyveører!!!! Og så vælger tossen her en ørering, der om nogen sætter ultra fokus på øret og ikke er til at overse. Suk. Tilmed har jeg virkelig svært ved at vænne mig til at have noget i øret. Det føles TOP underligt. Jeg har aldrig nogensinde før haft ørering på. 

Går det over?? Hvis ikke, er jeg bange for, jeg ikke får den brugt….

2013-12-01 14.32.012013-12-01 14.32.512013-12-01 14.35.482013-12-01 14.33.52

 Jeans & boots: Zara// thee: H&M// shirt: River Island (men)// earcuff: Stine Goya//clutch: Yvonne Kone// shades: & other stories// coat: Stine Goya

____________

16 kommentarer

 • Louise

  Kære Louise. Det er ikke dig. Det er den. Dine ører fejler ikke noget, den tiltrækker bare virkelig meget opmærksomhed. Jeg er ikke fan af den. Men jeg er fan af din søndags-billedserie. Du ser så skøn ud. Og så lyder det som en fabelagtig søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hmnn, ja du har ret. Det gør den. Jeg elsker den dog stadigt. Uhæmmet. Bare mest på andres (meget mindre) ører 😉
   Og tak. Du er sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg eeeeelsker din skjorte! WOW! Den er jo super sprød til det rå og umiddelbare look ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak. Det er egentlig min mands, men jeg tillod mig at låne….og jeg er faktisk også lidt vild med den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Du ser umådelig godt ud på de her billeder. Jeg forstår på ingen måde dit sludder! Jeg kunne tillade mig at sige så utrolig meget andet, men jeg vælger altså sandheden. Denne gang.

  Derudover… den ørering, troede jeg var helt urimeligt dyr? Åh, jeg er vild med den! Og ja, man vender sig til det, stille og roligt. Dog nemmere når der er nogle huller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak aller bedste du!! <3 <3 Jeg værdsætter dine pæne ord, selvom jeg god ved, jeg er en gammel kone efterhånden….
   du er den sødeste, rareste yndlings S!

   Joo, den koster vist 1000,- fra ny, jeg fandt den på TS billigt og var derfor NØDT til at slå til, det var ikke en mulighed at lade være, simpelthen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine billeder, smukke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er altså virkelig pæn! Også uden makeup, med rynker og søndagshår 😉 Så meget lækkerhed kan jeg alligevel ikke prale med på en søndag haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh, mange tak. Jeg værdsætter virkelig alle jeres pæne ord, selvom jeg oprigtig talt nok er lidt uenig. Men gosh, I er nogle dejlige læsere, der ved LIGE hvad man har brug for at høre på en nede dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hejsa

  Øreringen er altså virkelig fin, og det er dine ører altså også! 🙂

  Må man lige spørge hvad str. din Goya jakke er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hahaha, åhhh dont get me startet med de ører……ville ønske, jeg kunne undvære dem:D

   Ja, min er en str small.

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du ser godt ud og overvejer hvordan jeg kan kopiere dit look med ting fra mit eget klædeskab – jeg har heldigvis en lignende skjorte, så det burde kunne lade sig gøre.

  Jeg synes sjældent at jeg kan komme til at føle mig tilpas i noget jeg ikke fra start har det godt med, så hvis du spørger mig er slaget desværre tabt – jeg synes dog ikke, at du har flyveører, men det hjælper dig nok ikke stort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh, ja av – den den sved. For du har faktisk ret. Sådan har jeg det også tit….nå, men vælger altså – lidt endnu – at tro på, at det nok også handler om tilvænning for mit vedkommende, når min gamle 33 årige krop endnu aldrig før har prøvet at mærke noget i ørerne 😉 For den er så smuk, synes jeg 🙂

   Og dejligt, hvis du kan finde inspiration i det – det vil da være fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla G

  DU ligner en million – færdig bom, længere er den ikke:) Det er så dejlig befriende at der er en blogger, der rent faktisk har lidt rynker, og en lille udvoksning i håret, ligesom alle os andre kvinder. Synes desværre tit at det er tabu at blive ældre. Hvilken blog læser men feks når man er 40 år, men stadige gerne vil være smart? Jeg synes du gør det fandens godt, og du rocker din mands skjorte for vildt. Tak for inspiration og retorik over norm 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Århh, altså – mange, mange tusinde tak for en super dejlig besked! Bliver simpelthen så glad, når jeg tænker over, at der rent faktisk sidder nogen på den anden side og følger med, nyder det, føler sig talt til og endda måske tilmed kan tage noget med sig. Det er dog altså ret fantastisk. Tak fordi du tog dig tid at skrive, det betyder mere end man skulle tro.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ÆRLIGHED, JUNKIEFJÆS OG GAAAAAAVER