TIL BØRN OG BARNLIGE SJÆLE

OM AT REJSE – OG ET LILLE HINT

rejsmedbarn

På sådan en herlig stormvejrs dag som denne, er det vist passende at drømme sig langt væk, ikke sandt? Som I nok ved, holder vi meget af at rejse og gør det gerne, så ofte som muligheden tilbyder sig. (Muligheden = finanserne). Vi var især nok ret aktive, før vi fik barn. Men Pavens ankomst til verden har nu ikke ændret voldsomt på det. Vi var allerede afsted, da hun var knap 5 måneder gammel, dengang i 5 uger til Thailand, hvor vi rejste rundt og boede både i storby (Bangkok) og på øerne. Hvis nogen går i samme tanker, kan det KUN anbefales. Og jeg har skrevet mange indlæg herom, da interessen var stor. Kig evt. i min rejsekategori, her vil I finde alle Thailand indlæg.

Vi har også holdt nytår i Berlin, været på familie tur til Barcelona, været i Frankrig over sommeren med Air´b´n b og i Amsterdam på min fødselsdag, hvor vi benyttede Wimdu. Vi ser både muligheder i storbyferie og landsteder, tropiske sandstrande og kør-selv-ferier. Vi har fløjet, sejlet, kørt selv, rejst med tog og boet på hotel, i private hjem og hos gode venner. Alt har sin charme.

I sommers var vi i Nordspanien med et nyt rejsebureau, som tilbyder særligt ‘børne-koncept’ og så rejser vi også relativt ofte alene hver for sig uden barn. F.eks til London, hvor jeg har en nær ven bosat. Og nu hvor et familiemedlem er flyttet til Paris, forudser jeg også en tur eller to dertil i den nye år:-) Byen har tilmed en ganske særlig plads i mit hjerte. Vi vil også meget gerne tilbage til både Californien og New York, hvor vi var kort forinden Paven kom til. Og så drømmer vi om en surfer ferie for hele familien.

Kort sagt – rejser fylder en del og det er vel egentlig også én af de bedste gaver i livet? Oplevelser. Sammen. Og hver for sig. Den energi, den ro og den harmoni, som en rejse kan give er ret unik. Vi elskede det højt før vi fik børn. Og værdsætter måske nu endnu mere! Så hvis nogen af jer går i rejsetanker – med eller uden børn, vil jeg kraftigt anbefale jer at gå på opdagelse i min rejsekategori. Men pas på – den er lidt vanedannende.

Og hvorfor taler jeg så meget om rejser nu? 😉

Mest af alt fordi jeg pt. drømmer mig langt væk fra kolde DK. Og er svært misundelig på alle dem, der skal tilbringe vinteren under varmere himmelstrøg. Dernæst fordi jeg synes, at I skulle tage et kig herind i morgen! Det er lørdag, det ved jeg, og I har sikkert travlt med at planlægge jul og indkøb, gaver og gløgg. Men hvis I allerede har læst så lang, tør jeg godt garantere, at det vil betale sig! I morgen er det nemlig blevet min tur igen til at udlodde en præmie i vores julekalender. OG DEN ER GOD !!! Og relateret til dette indlæg 😉

Imens synes jeg I skulle klikke videre og over til Miss Jeanett, der i dag har ‘tjansen’ og udlodder smukke ting fra altid træfsikre Kähler. God fornøjelse!!

_____

10 kommentarer

 • Helle

  Åh hvor vildt! Glæder mig til imorgen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aj, nu kan jeg næsten ikke vente til i morgen! Herhjemme er vi også kæmpe fan af at rejse – hvilket vores blog nok giver udtryk for 😉 Og du siger det helt fint: det er nemlig helt unikt med den energi, den ro og den harmoni, som en rejse kan give. Og nu har jeg mega udlængsel =/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, sorry, kunne simpelthen ikke dy mig. Jeg er selv meget begejstret 🙂 Og sikken en fin blog, Laura!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Det burde næsten være lidt forbudt at poste rejseindlæg fyldt med solskin og letpåklædte damer på en dag, hvor jeg er blevet revet rundt på min cykel i hal og storm med skoletaske og halsbetændelse. Jeg ville med glæde gi’ begge mine mandler for en lun pool og en kold Corona lige nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie lillegaard

   Hal = hagl, forstås.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hihi, søde Julie, ja, det beklager jeg (eller gør jeg?), men så meget desto større grund til at huske at tjekke ind her igen i morgen, tease tease……

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Parsgaard

  Åh hvor ville jeg ønske at jeg kunne rejse så meget. I danmark er det som om sommeren ikke varer længe nok, til at kulden i knoglerne helt kan blive varmet op vel? Jeg trænger til at komme ud…. væk…. et varmt sted…. alene? Nah, med mand (som jeg endnu ikke efter 6½ år har været på bryllupsrejse med) og med vores to børn. Jeg glæder mig så meget til at de bliver store nok til at kunne nyde at rejse og opleve. De har endnu ikke fløjet. Så forhåbentlig til sommer… eller før?

  -Kay

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Det kan jeg godt forstå 🙂 Det lyder også som om du fortjener det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria H. Jensen

  Jeg villeelske at få muligheden for at invitere min dejlige veninde gennem 25 år på en weekend tur til Paris. Hun har aldrig været i byen og ville elske at vise hende de finurlige små butikker, opslugende kunst og uforglemmelige små cafeer og restauranter. Jeg krydser mine fingre!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIL BØRN OG BARNLIGE SJÆLE