IT ALL MAKES SENSE

TAKNEMMELIGHED

2013-12-24 15.59.072013-12-24 14.48.262013-12-24 14.47.272013-12-24 15.24.35

Jeg bliver nødt til at dele disse billeder med jer. Det er muligt, jeg er en tand farvet i min udmelding, men jeg synes min lille Pave er noget af det mest bedårende, som hun går og sidder dér, helt bjergtaget af mormor og morfars juletræ 😉 Hun havde på mange måder julen for sig selv i år, da vi voksne ikke giver ret mange gaver til hinanden og da vi er en relativt lille familie, var der heller ikke voldsomt mange til hende, men vi tog det meget stille og roligt og gav tid til hver ting. Hun legede og grinede og fjollede løs hele aftenen og hev julehjerter af og på træet, spiste sovs og kartofler, så en velvoksen mand ville have skammet sig og var i det hele taget så cool med hele set-uppet.

Tænk engang, da jeg lagde hende i seng, kiggede hun på mig med sine store blå øjne og sagde helt roligt: “Meget tak for dejlig dag, mor!”…….åhh, smelte. Kan seriøst ikke fatte i min knold, at hun er så dygtig oppe i sit hoved nu, at hun forstår at sætte ord på de her følelser. Taknemmelighed. 

Kjolen har vi haft liggende siden i sommers, men hun kunne først passe den nu. Og den viste sig helt perfekt som julekjole. Paven har i øvrigt ytret at hun KUN danser i kjole med strut (!!), så alene dét gav den fripas til anvendelse. Ellers var vi jo aldrig kommet omkring træet..:D 

Senere i aften tjekker jeg ind med en rigtig lækker konkurrence, så stay tuned. 

2013-12-24 16.56.432013-12-24 15.23.47

Kjole: MarMar // glimmersko: Petit by Sofie Schnoor // jakke: Zara 

18 kommentarer

 • Camilla K. Olesen

  Farvet i din udmelding eller ej. Jeg synes, at hun er noget så bedårende, så du er ikke den eneste! 😉
  I kan godt klappe jer selv på skuldrene, for hendes evne til at sætte ord på sine følelser, kommer fra jeres trygge og veludviklede rammer. Glædelig jul og godt nytår til dig og dine kære <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Årj, hvor er du sød, mange tak. Det var virkelig en fin og dejlig besked at klikke ind til 😉 Også rigtig god jul og nytår til dig og dine <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loulou

  Kær datter og meget smukke fotos!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej det var dog det sødeste at få at vide efter sådan en dag! Bliver virkelig også tit imponeret over hvordan børn formår at formulere deres følelser. Vi fik julegaver fra min kærestes niece da vi så dem til julefrokost forleden, og det var med ordene “Mange tak fordi I passer mig”. Så sødt altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Årrhh, hvor er det kært altså! Paven er også mindst lige så vild med at give gaver, som hun er med at modtage dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, man kan nu heller ikke lade være med at synes om jeres lille Pave, for bedårende, det ER hun sgu (glansbilleder på blog eller ej). Cute med mere cute på. 🙂 Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, øeh, ja, nu ved jeg ikke lige hvad du mener med ‘glansbillede’, men ja, sådan ser hun jo ud og jeg synes, hun er SMUK <3 Rigtig godt nytår til dig og maven også:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ikke noget negativt, men jeg mener bare, at børn jo ikke altid er så fandens bedårende, men på blogs rundt omkring ser man jo tit ‘glansbilleder’ af den perfekte familie etc. I virker for mig som en fin, lille ‘perfekt’ fam. selvom du jo generelt skriver ret ærligt – også om hverdagens problemer. 🙂 Har du ikke skrevet noget om ‘glansbilleder’ på et tidspunkt? Måske husker jeg forkert?)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hihi, tjoo, det har jeg måske? Kan næsten ikke længere huske det, men har i hvert fald ofte slået på tromme for, at det hele ikke skal være alt for pænt. Jeg elsker når det er sådan, indrømmet – jeg er æstetiker og nydefrans helt ind til benet – men det er ved den gode gud ret så ofte, verdensbilledet her ser modsat ud – og det skal der også være plads til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup

  Ahhmen, så dejlig hun er! Det er sådan noget som får os ‘uindviede’ til at ønske straks at sætte børn i verden! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, Tak! Jaaaeh, men jeg forsøger heldigvis også en gang imellem at skræmme jer lidt ik?? 😉 For det er ved gud ikke altid røde, nuttede polka prikker, flæser og nyfriseret hår 😀 Men hun var så glad og fin her juleaften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa Trinhammer

  Hvor er hun bare yndig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hun er simpelthen for nuttet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak 😉 Det er jeg vist nok også tilbøjelig til at være enig i! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun bedårende, og ligeledes imponerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IT ALL MAKES SENSE