DAGENS TIP: ER DU ET MADØRE?

TIL BØRN OG BARNLIGE SJÆLE

2013-11-20 09.17.422013-11-20 09.18.34

Nu vi er ved de der anbefalinger og bøger, ik? Så er denne smukke malebog altså en ret så fin lille ekstra julegave til de små. Den skønne malebog har grafisk fine motiver tegnet af kunstneren Sofie Børsting alle med tema om zoologisk have – pt. et meget stort hit herhjemme!

Bogen indeholder 16 forskellige illustrationer af dyr og hver side byder på en ny oplevelse og kan rives ud. Så de kan også fint bruges til ophæng og udsmykning.

For os kombinerer den ret mange hits her på matriklen: at tegne, at snakke om dyr, at sige dyrelyde, at lave billeder i ramme. Den koster 89,- hvilket er til at overkomme og så kan tegningerne jo faktisk også sagtens bruges uden at have været farvelagt 😉 Har da i hvert fald overvejet, om jeg lige skulle sikre mig to styks, haha…..

Den er købt her – og jeg minder derfor lige om, at jeg jo stadigt indtil i morgen udlodder et julekalender-gavekort til den skønne butik.

Og apropos julekalender – så skal I, hvis I også har kreative og legesyge børn med stor fantasi og hang til hygge og tumlen nok tage et kig forbi Fie, der altid er god for design i ypperste kvalitet. Siger det bare….

 

4 kommentarer

  • Åhhh den er så fantastisk, min søn fik den i fødselsdagsgave forrige år, og vi nænner ikke at male i den, så vi tager fotokopier i stedet 🙂 Lidt fjollet I know…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shm

    Ih hvo r den fin! Tusind tak for tip!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DAGENS TIP: ER DU ET MADØRE?