OM AT REJSE - OG ET LILLE HINT

VORES FØRSTE OPLEVELSE MED AIRBNB

P1010868P1010765P1010775P1020013

Alt den snak om ferie og ikke mindst vores egen oplevelse med Airbnb, gav mig lyst til at dele vores Frankrigsoplevelse med jer. Jeg skrev også om det sidste sommer efterfølgende, men nu – efter jeg har flyttet platform – kan jeg bedre vise store billeder, og jeg håber derfor, I kan fornemme, hvor helt igennem vanvittigt cool vi boede!

Det var altså ren drømmeferie! Vi havde hele stedet for os selv. Foruden hunden Piot, den franske gård-mutter og hendes datter, der boede i hovedhuset. Der var et stort hovedhus og to store gårdlænger, alt var top istandsat og der var fire store haver og swimmingpool. Morgenmaden indtog vi enten under den kæmpestore korkeg på gårdspladsen (første billede) eller bag rosenbusken på den store terrasse ud mod haven (billede 2). Den skønne, gamle gård mutter lavede morgenmad til os hver morgen, ALT var hjemmelavet, juice, brød, crossainter, marmelade osv. Men en ny fransk ost fra lokalområdet hver dag! Himmelsk. 

Paven kunne boltre sig dagen lang på både marker og enge og der var legehus, gynger, trampolin mm. omme i 3. have. Kort sagt: Det følte RET luksusagtigt! Se bare poolen. Men det kostede altså ikke alverden! Nok fordi det lå uden for lands lov og ret, det var piv svært at finde også, haha, men vi kunne ikke have drømt om et bedre sted at tilbringe en uge sammen. Helt ro og ren afslapning i de mest autentiske omgivelser tænkeligt. Der var ret langt til nærmeste by og gårdmutter tilbød hver dag at køre turen for os og handle. Vi ville dog gerne selv for også at se området – det var ret magisk at køre gennem vin marker og ny-høstede halmmarker i gylden sol med nedrullede vinduer og ikke kunne høre andet end fuglefløjt……Ahhhh……

Nå. Hvad er pointen? At vi jo for filan ALDRIG havde haft råd til et ligende set-up, hvis det havde været professionelt og ikke privat. Og at vi ALDRIG havde fundet den her lille perle, hvis ikke det var fordi Airbnb fandtes. Og at den skønne gårdmutter ikke havde haft mulighed for at videreføre familiegården, efter at være blevet alene med sin datter, hvis ikke hun havde øjnet muligheden for tjene sommeren ind på denne måde. 

Så hvis I stadigt er i tvivl om, hvorvidt Airbnb er smart – og ikke endnu har deltaget i min LÆKRE KONKURRENCE FRA I GÅR – så vil jeg altså anbefale det. I kan nå det endnu, den slutter i morgen! 

God regnvejrs søndag 😉 

P1010756P1010939P1010881P1010911P1010937

7 kommentarer

 • Det ser jo helt fantastisk ud! Hold da op 😀 Vores første oplevelse med Airbnb var i Berkeley ved San Francisco, hvor vi havde en kælderetage for os selv hos en hyggelig hippie-dame. Haha. Siden har vi tilføjet Las Vegas, New York, Lancaster i Pennsylvania og Warszawa til vores afprøvede Airbnb-steder. Glæder mig allerede til at komme afsted igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hold da op, i er også garvede, kan jeg høre 🙂 Las Vegas har vi også prøvet og San Fran elsker jeg!! Hvordan var Warszawa??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja, vi er ret begejstrede for det der rejseri 😉 Ja, vi elskede både SF og Las Vegas! Warszawa var ret interessant faktisk. Havde ikke rigtigt nogle forventninger til byen, og da besøget var studierelateret, fik vi måske også en lidt anden oplevelse end man får som almindelig turist. Men jeg vil anbefale byen alligevel! Med fare for at reklamere for sig selv, så skrev jeg faktisk et indlæg om den gamle bydel i WAW forleden (http://afterglobe.dk/warsaw-night/), og den del af byen er i hvert fald spændende! Generelt har byen jo en hel del historie at byde på, og det synes jeg var ret interessant at se – både det helt gamle historie og så det nyere, fordi kun omkring 15% af den oprindelig by står tilbage efter WWII. Køn er byen nok ikke, men den har sin charme, som Berlin også har 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette h

  Det ser simpelthen bare så lækkert ud! Hold nu op, det perfekte sted at blive væk fra verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Lige præcis! Det var helt, helt perfekt! Og aldrig har vi følt os så genopladet af energi og overskud, som efter denne ferie!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det ser jo ud som en drøm – intet mindre. Det må ha været en fantastisk oplevelse, ser meget autentisk ud. Vil du evt. linke til selve stedet, for så tror jeg vi har vores sommerferie på plads næste år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, haha, altså, jeg kan nærmest ikke anbefale det nok! 🙂 Men du er ikke den første, der spørger, at dømme ud fra kommentarer jeg har modtager efter mit første indlæg, tror jeg der er andre, der har booket der også. Jeg er ret sikker på, der er et direkte link til hendes profil, i mit ‘originale’ indlæg om ferien, som jeg også linker til her? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OM AT REJSE - OG ET LILLE HINT