BABYBLÅ BESÆTTELSE

5 FINE FAVORITTER

P1290902P1290897

 Fem fine favoritter som jeg for øjeblikket begejstres over, dvæler ved og nyder at være omringet af:

– Mit smukke earcuff fra Stine Goya, som ikke er ret nyt længere, eftersom jeg købte det allerede sidste år, men det ER bare cool!

– Verdens bedste shampoo. Til mig. Jeg lider (modsat alle andre har jeg indtryk af???) af voldsom tendens til fedtet hår. Alle andre klager altid over tørt hår og knækket hår og kigger man både i de store beauty kæder og hos de små specialbutikker, er det næsten også altid dét, der findes utallige løsningsprodukter til. Men meget sjældent til fedtet hår. Padderokkeshampooén her køber min mor med til mig fra Bornholm, hver gang de er der (de har et hus der), og jeg knuselsker den!

– Mit nye computersleeve fra Neye. Meget tiltrængt! Med min selvstændige freelance tilværelse, fordel på tre hjemmedage og to dage ude på bureau, gennemsnitligt 4 møder ude i byen om ugen, weekendarbejde ude på locations, barn der skal hentes og bringes modsat ende af byen og alle de forskellige andre ting, man farter rundt imellem, så er det ærligt talt utroligt, min stakkels Mac har kunnet klare at ligge løst og rode nede i min store taske indtil nu.  Nu er den heldigvis beskyttet, for jeg cykler nemlig imellem alle de ovennævnte ting, så kulde, sne og strid blæst kan bare komme an. Vi er beredt nu, min karry og camel farvede læderbeklædte Mac og jeg <3

– Balenciaga YNDLINGS parfume. Jeg bliver bare ikke træt. Jeg elsker den faktisk mere og mere.

– Har brugt en del tid på at læse her også. Juhhhhuuuuuuuu………………..snart.

12 kommentarer

 • Kan din mac være nede i den store Leowulff taske? Overvejer kraftigt om den skulle være den næste investering nemlig. Den lille er jo fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, det kan den 🙂 Og det alene er en af hovedårsagerne til, at jeg bruger min store Leowulff næsten hver dag. Det er ubetinget dén taske, jeg benytter mest. Fordi min Mac ikke kan være i nogen af de andre, og med mit arbejdsliv og liv på farten, er det bare ret ofte, jeg SKAL have den med mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så lækre ting. Mangler mærkeligt nok også et sleeve. Har min Mac i et net i tasken.not good…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, hehe, samme set up her indtil dette kom under juletræet 🙂 Og man har jo så dårlig samvittighed, for man ved jo godt, at det ikke er helt godt….Du må ud og finde et 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Spis på constant!! Noget af det bedste mad jeg har fået længe vi fik 3 retter hver og en flaske vin for omkring 8/900 kroner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M

  Du er ikke den eneste der hurtigt får fedtet hår. Jeg troede det var et teenagefænomen jeg ville vokse fra, men som 25-årig er det der stadig. Min løsning er tørshampoo, men det irriterer mig at jeg er nødt til at bruge det allerede på 2. dagen af en hårvask… Modvirker shampooen fedtet hår, synes du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, det synes jeg bestemt den gør. Mit problem opstod efter min graviditet, hvorfor jeg tænker, det er noget hormonelt? Jeg er nødt til at vaske det her dag. Og ofte stadigt bruge tørshampoo. Men denne afhjælper det helt klart.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Sikken sød mor, at hun agerer shampoo-pusher 🙂 Og lækkert med Paris – er det mon en kærestetur? Vi var der på kærestetur sidste april og boede lige ved St. Sulpice kirken i et hyggeligt kvarter (AirBnB selvfølgelig). Vi var store fans af deres bycykelsystem – nemt og med mange stationer rundt om i byen, så du lige kunne snuppe en på farten, hvis benene blev trætte. Og så ser man jo noget på vejen. I år springer vi nok over pga. baby, men ellers skal det være et fast forårsindslag med kærestetur. Det giver SÅ meget energi til hverdagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja,ikke? Dog ikke kæreste tur denne gang. Vi skal af sted hele familien og jeg glæder mig!
   vi skal af sted slut marts/start april, så kom endelig med gode anbefalinger, da det jo så er på samme tid af året, kan jeg høre 🙂 Cykler ved jeg ikke lige om jeg orker med Paven 😀
   Jeg håber så at vi får mulighed for en anden kæreste tur senere på året. Det ene skulle jo helst ikke udelukke det andet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene F.

  Må lige spørge ind til dit apple ipad cover? eller ser den sådan ud? Det er ret fint og simpelt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BABYBLÅ BESÆTTELSE