IF I WAS A RICH GIRL

EN DAG VED STRANDEN – HELT UDEN SNE !

IMG_1799 IMG_1798IMG_1819

Hvad sker der dog for vejret? Shit altså…..nå, det er meget hyggeligt at kigge på. Langt smukkere end vådt gråvejr. Men i dag havde jeg også hjemmearbejdsdag. Der betød hjemmegjort müsli, sterinlys, ild i pejs, store uldsokker og masser af chokolade. Og så ellers bare fødderne op, skrive derudaf hu hej, inden Paven skulle hentes og vi ku lege sneboldskamp i haven. Derfor er sne i dag = hygge. I morgen har jeg meget arbejde, skal aflevere Paven inden jeg selv møder – og er alene med hende som hver tirsdag, fordi manden skal mega tidlig op og i Go Morgen Dk + et par møder inde i byen og dertil en aftendate, så viser vejret sig fra samme side i morgen = nedtur!! Vi krydser…..

Billederne her er fra nogle uger siden, da vi var ved vandet og blive blæst igennem! Og selvom det også var lidt gråvejr, var det alligevel en meget smuk dag, faktisk. 

IMG_1810IMG_1850

Jakke: MiniAture// støvler: Sorel// hue: hjemmestrik 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IF I WAS A RICH GIRL