GODT NYTÅR!

FACTS OM BLOGGEN 2013

P1280309FACTS: THE 2013 EDITION

2013 var året hvor?

1. Jeg tog en meget svær beslutning om at stå på egne ben. Det er jeg glad for, jeg gjorde. Jeg har nu fået min efterspurgte fleksibilitet og frihed i mit selvstændige freelance liv ? og dertil nogle rigtig gode dage på bureau med denne søde skønhed.

2. Jeg spekulerede over, om jeg er blevet mere eller mindre voksen?

3. Et par Dr. Martens flyttede ind ? jo! ? og samtidig, netop med disse på fødderne, akkvirerede jeg mit hidtil mest læste og likede Dagens-outfit.

4. Jeg sagde farvel til Petit Podium, en platform jeg selv var med til at starte og bygge fra bunden. Jeg var kørt træt og havde brug for ?luftforandring?. Det var svært at skrive mailen, hvor jeg bad om udtrædelse af ejerskabet af en virksomhed, jeg på mange måder var stolt af. Men jeg har for længst lært, at når først man er på vej videre mentalt ? så er det også på tide at flytte sig fysisk 😉

5. Jeg snakkede om ord og billeder her på bloggen og blogs generelt – og direkte afledt heraf indførte en ny kategori.

6. ?.der kom til at hedde Guldkorn ? og som jeg har tænkt mig at fortsætte. Den første ?klumme? OM AT TISSE PÅ POTTE blev så samtidig årets 2. mest læste indlæg.  <3 Tak

7. Vi var på den BEDSTE ferie i Cantabrien i Nordspanien hele familien, hvilket indebar både surfing,  Michelin restaurant i bjergene og masser af tapas!

8. Paven blev 2 år! Og hvor jeg samtidig afslørede hendes rigtige navn.

9. Jeg gik all in på børnefødselsdag og bordpynt mm. Det blev årets 3. mest læste indlæg, og jeg har modtaget mange mails omkring dette. Men det var rent faktisk meget enkelt og low-key 😉 Og jeg brugte oprigtig talt ikke lang tid på forberedelserne. Det behøver ikke være besværligt eller dyrt, bare fordi det er lidt ambitiøst.

10. Jeg købte en tipi til Paven i fødselsdagsgave, som skulle vise sig at blive årets allermest populære indlæg. Faktisk modtog jeg flere måneder efter en personlig mail fra ejeren af Serendipity, der skrev, at de var blevet opmærksomme på mit indlæg og dels takkede mange gange, dels skrev, at de kunne se i mit kommentarspor, at en læser havde sagt, at mine billeder faktisk var bedre end deres egne, og at de skulle overveje at bruge mine. Hvilket de så netop meget gerne ville. Tænk engang, hvad et uskyldigt netkøb kan føre med sig.

2 kommentarer

 • Ej hvor sjovt at Serendipity har spurgt om billederne! Jeg får altså også helt lyst til at købe en tipi, selvom jeg ikke har nogen børn. Men kunne det ikke være meget hyggeligt at skrive BA i sådan en hule? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hahaha…..jo, det kunne da godt være:) Men det bliver nok meget mast, hihi, så stor er den trods alt heller ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GODT NYTÅR!