OUTFITS 2013 //2

FEM FINE FAVORITTER

P1290887P1290882

Det er ikke nødvendigvis en positiv ting med faste elementer og genkommende indlæg på en blog. Det kan godt komme til at låse mediet lidt. Men hvis der er en reel mening og entusiasme bag, så giver det god mening. Jeg har f.eks indtryk af, at Pavens prædikener stadig er ret populære. Og mine såkaldte Guldkorn er jeg langt fra færdig med heller. 

Selv er jeg meget begejstret for især to andre ‘faste kategorier’ hos to andre fine bloggere. Små ting hos Emily og Fredagslinks hos Fie.

Begge er ‘skåret over samme læst’, de handler om de små, gode ting og særlige øjeblikke i hverdagen. De dér små ting/steder, som man ellers ikke lige finder plads til at fylde et helt indlæg ud med, men som alligevel fortjener opmærksomhed. Selvom de mest er hurtige udpluk og små dyk ned i et større billede, er det især indlæg som disse, jeg nyder at læse. Dels fordi det minder mig om, hvor fint det er, lige at stoppe op og reflektere over, hvad der lige nu og her fylder og gør glad i hverdagen – dels fordi de emmer af god karma, da det oftest handler om, at dele en god oplevelse/en smukt ting/et særligt univers med andre. 

Derfor har jeg lyst til at prøve lignende af selv. Et slags mix af begge. Med billeder og beskrivelser af fine ting, der er flyttet ind hos mig og som gør mig glad på en helt almindelig, regnvåd tirsdag uden at være store, dyre, velovervejede nyerhvervelser – og links til skønne universer, jeg gerne vil dele med jer! Jeg håber, I vil tage godt imod det. 

Her er mine ‘for tiden gå med-favoritter’:

1. Verdens rareste og fineste grå kjole fra Zara. Den er i uld og derfor varm og blød. Og blondekanten gør den alligevel lidt mindre ‘praktisk-vinter’. 

2. Den smukkeste fotobog fra Paris i sort/hvid, fyldt med nostalgi og poesi, stemninger og drømme. Billederne er så fine og skønne at fordybe sig i og så er den fra en særligt kær person, som i sit eget fravær netop med bogen sikrer sig en smule nærvær alligevel <3 

3. En gammel favorit er kommet hjem igen: Stella Mccartney parfumen bliver jeg nok aldrig træt af.  

4. Min smørbløde BOYY taske er snart et år gammel, men jeg glædes stadig dagligt over den. Den har og kan det hele. Med sin vendbare klap og kæden, der kan klikkes af, kan den både være fin clutch, rå crossbody og enkel sort eller dristig snake. Den kan desuden udvides en god del med lynlåsen i siden. Ja, jeg kan ikke få armene ned, mit taske-hjerte hviner af fryd. 

5. Og så dukkede et af årets mest intenst læseværdige artikler op på årets tredjesidste dag, nemlig denne. Jeg brugte en halv time og en skoldhed kop kaffe på den og det vil jeg altså også anbefale jer at gøre. 

***

9 kommentarer

 • Uh, den kjole er jo bare så fin! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, den er så:) Kan ikke længere se den på webshoppen, men jeg så den i butik forleden? Den er så skøn og blød.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig, enig, Louise. Det er også den slags indlæg, jeg nyder allermest at læse. Jeg har åbnet artiklen og vil nu gemme den til næste kaffepause. Ha’ en dejlig onsdag… (skulle lige til at skrive tirsdag som dig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, de er så hyggelige, synes jeg:) Og så elsker jeg selv at få tips om gode små fund, interessante blogs/artikler/links mm og når folk i blogland er gode til at dele ud af den gode karma 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fotobogen om Paris ser fantastisk ud. Hvilket forlag har udgivet den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Den er SÅ fin. Forlaget hedder Parigramme, kan jeg se. Den er købt i Paris, ved jeg….god jagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene B

  Hvor fås den fine fotobog fra Paris henne? hvor ser den skøn ud?

  jeg sætter meget pris på de små ting i livet, at kunne glædes over disse er
  skønt <3 og elsker selv og dele lidt fra mit eget univers, når jeg har haft en god
  oplevelse, fundet en sjov kop, vase eller anden finurlig ting på et loppemarked <3

  Det behøver ikke være alle de dyre køb af designer items mv. ….Naturligvis skal der
  også være plads til drømmene om den lækre jakke, sko mv., og fedt at blive inspireret,
  men synes netop det er de ting som også er tilgængelige for læseren, der gør det inspirerende –
  og så dele oplevelsen med sit netværk / læseren ….. som du også gør på en fin måde i dit indlæg.
  Tak for det,
  smil Lene b. Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, jeg er nemlig helt helt enig Lene. Mange tak fordi du tog dig tid at læse – og kommentere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hvad angår bogen, så er den købt af min svigerinde i Paris, så jeg ved det desværre ikke. Måske du kan være heldig at fide den online?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OUTFITS 2013 //2