GODT NYTÅR!

HERMIONE DE PAULA

Hermonie2Hermonie1

Kender I Hermione de Paula? Jeg fik øjnene op for mærket for nogle måneder siden og jeg er helt skudt i de smukke, orientalske pint, iblandet en masse melankoli og ekstravagance.

Især de fine silkeskjorter, der i udformning næsten ligner kimonoer og de legende print, der i det lidt ?quirky? design kommunikerer en stærk feminin råstyrke, er fantastiske. Jeg fandt én af de smukke silke skjorter i en luksusgenbrug for noget tid siden – og kendte slet ikke mærket, men MÅTTE bare eje den, fordi den er så overdrevent smukt og lækker. Sådan startede min nye fascination 😉 Og i relation til én af de tendenser, der for øjeblikket er ret dominerende, nemlig den  orientalske og bohemede, så er Hermione de Paula ret skøn, synes jeg, fordi det på en måde er ret langt fra det ellers typiske asiatiske take på det?

Blandingen af tydeligt engelsk håndværk med leg og stærk individualitet, og kontrasterne i de sarte stoffer og det stærke, rå udtryk er så fin.  De fleste print er håndmalede og i bløde, dæmpede nuancer, men sat sammen, så helhedsudtrykket er ret farverigt til trods.

Hermione centrerer hver sæson sin inspiration på en kvindelig karakter og/eller muse og alene hver kollektions titler angiver, hvor drømmende og kreativt et univers, der er tale om; Marguerites Menagerie, Ophelias Odyssey, The minds of Melody, Into the Pinapple Palace & Darlingtonias Obsession. Jeg er vild med det!! 

Hermione har b.la også fungeret som print konsulent for Nicholas Kirkwood, som hun også har haft indgået samarbejde på hovedlinjen med tidligere. Hun er uddannet på Central St. Martins, og har arbejdet for mærker som Christian Dior Couture, Alexander McQueen, John Galliano, og Giles, og lancerede sin egen kollektion i 2008.

Det kan b.la købes på My Wardrobe & Asos

Hermonie3

 

1 kommentar

  • He said governments globally also face the challenge of timing on when to roll back the stimulus packages, adding that halting the measures too early or too late will spell trouble.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GODT NYTÅR!