PINSTRIPES AND TARTAN

KARMA BAROMETERET

WP_20131102_18_11_53_Pro

Ja, jeg har genoptaget det.
Der er alt for mange kiksede ting i min hverdag, som jeg føler kraftigt behov for at dele. Dels for at vise, at ja – sådan er det også. Dels i spinkelt håb om, at jeg ikke er alene??! Billedet har ikke dyt med noget at gøre. Andet end at jeg trænger til at komme ud og drikke øl med nogen. 

Karma Barometeret

+ at far kommer hjem i morgen!

+ når ens snart tre årige barn ud af det blå meget tidligt torsdag morgen tager sine små hænder om ens morgentrætte kinder og spontant udbryder ?du er smuk mor?! Og ?mor, vi er bedste venner!???

+ når man får en hel uge alene med barn og derfor rigtig meget kvalitetstid og til sidst udvikler et ens fælles sprog, som kun er vores?.

+ når man i en hel uge kan tage yndlingsenden af sofaen uden at battle om den. Og gøre sig det mageligt i alternativ Lotus-stilling med rødvin, py-bukser og masser af slik uden hensyntagen til, hvor frastødende jeg tager mig ud… 

+ Netflix. Hvem behøver den virkelige verden??

+ nye perfekte læderleggins! Flere års søgen er forbi.

+ bacon. Bare fordi. Bacon altid burde være på alle gode top ti lister.

 *** 

–  at være alene en uge med mindsten samtidig med at job fronten eksploderer, næsen løber og barn skal starte ny institution og derfor også skulle stå for indkøring og alt praktisk. Gaaah. Jeg tror, jeg blev ældet 20 år alene denne uge….

–  når ens snart tre årige barn er blevet så verbal, at ALT skal italesættes og derfor ud af det blå pludselig skriger én op i hovedet nede i Netto: ?jeg er altså SUR nu mor! Og jeg vil IKKE blive glad igen!!? (muligvis fordi jeg sagde nej til forslaget om slik til aftensmad?)….efterfulgt af mig der gennemfører indkøb med mopset dramaqueen i klapvogn med fingrene i ørerne, tomatrød i hovedet, mens hun skriger: ArrrlalalalaallalalalalaAaaaarrrlalalalalalalala…………S.U.K

–  når man efter en uge, hvor man hver aften udmattet til sokkeholderne af træthed er sunket ned i samme hulrum af sofaen med gabet fuld af chips, nu seriøst overvejer, om man nogensinde får lettet måsen igen??

– synet af selvsamme mås i nyindkøbte perfekte læder leggins??.!!! (skrækindjagende, er vist en udemærket dækkende ord) 

– at få hold i ryggen. Hvad sker der for det? Blev jeg 90 år over julen? Skulle jeg alligevel forsøge at lette mig fra sofaen?

– når bremser på bil går midt på Amagerbrogade d. 30 dec midt i københavnsk trafik-nedsmeltning. Mega fedt set-up med modvillig tre årig bagi og forkrøblet mor på forsædet. Ja, der er brugt ironi. 

– bacon. Jo. Had-kærlighed, i ved. Mest af det sidste. 

 

15 kommentarer

 • Signe

  Er VILD med disse barometer indlæg 🙂 Og må vi så ikke få de ultra fine læderleggins at se?? Rigtig god weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak, det er jeg glad for 🙂 Jo, det kan du tro, I må! Jeg har faktisk jagtet dem længe, men først nu fået fingre i dem i den rigtige størrelse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, de leggins vil jeg gerne se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Det er dem fra H&M/Maison Martin Margiela – og de er helt, helt perfekte imo.!!!:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • WUHUU, kærkomment comeback til karmabarometeret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay for karma barometeret! Det er god lørdags underholdning (kom til at skrive undervisning, men det er måske vel nok det samme?) 😀 Kan lige se den der Netto-tur for mig med et barn der skriger “jeg vil ikke blive glad igen!”. Puuhaaa…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hahah, ja i hvert fald en slags……damage control undervisning….haha, ja nu griner man jo af det, men når man står i situationen, åhh, så er det virkelig træls!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende og lækkert med perfekte læderleggins, dem glæder jeg mig til at se! Hvor fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, ikke? ;o) Smag og behag er jo forskellig, men jeg føler endelig, jeg har ‘landet’ den. Har virkelig været igennem et par stykker. Disse er fra dengang H&M lavede samaarbejde med Maison Martin Margiela, så jeg har fundet og købt dem let brugt over nettet, da de jo ellers ikke er at finde mere. Jeg har længe gået om den v arme grød med dem men da jeg aldrig prøvede dem, dengang de lavede samarbejdet, føltes det alligevel lidt ‘modigt’ at kbte nogen, jeg aldrig havde prøvet. Men de er perfekte. Juhuu

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Gud hvor skønt med en blog, der ikke kun viser +siderne af familiemedaljen!! Mangelvare! Skønt, sjovt og fedt – tak fra en ny fast læser;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tusinde tak Ane, det var dog en skøn kommentar at modtage sådan en grå og regnvåd lørdag. Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Elsker karmabarometeret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Det her gør din blog bedst!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PINSTRIPES AND TARTAN