PARIS IS ALWAYS A GOOD IDEA

NEW HAIR – HELP??

newhairdontcare_guldlog.dk

Så er vi endnu en gang dér igen: hår krisen. Ak…Jeg har frisør tid i morgen og det er meget tiltrængt, but what to do?? Jeg har egentlig hele tiden tænkt, at jeg gerne vil fortsætte med den lidt lange page som på billede 4 og 5 og gerne de lyse striber igen som billede 5, da jeg føler det lysner dejligt op her i de kolde, triste vintermåneder. Jeg følte mig lidt for…..ja grå, med det grå hår 😉 (Billede 1 + 4) – og det blev faktisk lavet sidste år i januar, men jeg er meget splittet. På den ene side er de kølige toner super flotte her om vinteren, på den anden side, så ender jeg tit i sort og grå toner – og så giver de lyse striber lidt mere kontrast og modspil end de grå?? Samtidig er jeg nu blevet i tvivl om jeg skal lade håret grå?? (som på billede 2 + 3)…….Arrgh. Hjææææælp. Hvad tænker I??

 

22 kommentarer

 • Anne M

  Jeg synes den lange page klæder dig utrolig godt, så den synes jeg du skal holde fast i. Mht farve hælder jeg til det lyse 🙂
  Godt frisørbesøg i morgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak skal du have, jeg har også været glad for den. Og jeg kan også rigtig godt lide det helt lyse. Er jo lys fra naturens side, men her om vinteren bliver jeg bare sådan en dødsyg leverpostej. Hverken eller. Og det hader jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit hår på billede fire er SÅ flot!! Og kombineret med farven på billede fem, så er det altså virkelig fint. Jeg stemmer for lang page med lyse striber! Og så blev jeg også lige mindet om at jeg vidst også snart selv skal en tur forbi frisøren…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak 🙂 Jeg skulle lige vænne mig til det sidste vinter, men blev faktisk også rigtig glad for netop dét, da det måske nok er det, der har mest ‘kant’ af alle de ovenviste. Problemet med det lange fx er, at jeg også synes det er pænt, bare bare nemt bliver så……ordinært?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er pænest, når det er langt. Farven er underordnet for mig. Måske lidt varmere ognere gyldne toner i håret end blot det helt lyse look. Det bliver spændende at se et før og efterbillede af dig i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, altså jeg har nok også størstedelen af mit liv haft det langt. I gymnasiet meeeeeget langt. Men jeg er af samme årsag også lidt træt af det. Og kan godt komme til at føle mig lidt for ‘ung’ med det? Men når jeg ser billederne, synes jeg omvendt også det er pænt. Suk, altid i tvivl, haha…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Godmorgen! Jeg tænker nummer 4 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er mest til det lange og lyse 🙂 Hvilken frisør bruger du?
  Go fornøjelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hej Line. Jeg bruger Hårlywood på østerbro. Dem er jeg rigtig glade for:-) (trods det lidt kiksede navn ;)…)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det hele er jo pænt til dig…dog synes jeg, det lange er lidt mere “ungt/friskt” og det korte lidt mere “damet/businesslady”. Begge dele sådan set positivt ment, så er det bare et spørgsmål om, hvilket udtryk, du ønsker… Mht farven synes jeg du selv svarer på det i indlægget her – du vil, som jeg læser det, helst have det lyse… Hvis du synes det klæder dig bedst, er mest dig osv. så pyt da med årstiden…du vil fortryde, hvis du tager den gråtonede, tror jeg, ud fra den måde du selv beskriver det på…
  PS. er mest misundelig på håret på billede 2, så det må være det, jeg stemmer for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak, du er sød 😉

   Du har ret mht farven. Jeg kan vildt godt lide de askegrå toner til andre. Og når jeg ser mig selv på billeder med det. Men i praksis, når jeg kigger mig i spejlet om morgenen, så føles det bare forkert. Jeg er mere ‘hjemme’ i det lyse…? lidt mærkeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanski

  Billede 5 er det hår der klæder dig bedst – det gad jeg egentlig godt selv have ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tusinde tak:) Det var faktisk også sådan jeg endte i dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Billede 5! Hvem vil ikke gerne se sådan ud?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christin

  Bilede 2 og 3. Du ser yngre ud med langt hår.. (og det vil vi jo gerne..!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, det kan du have ret i 😉 Og guderne skal vide, jeg gerne ville se yngre ud. Sådan rent ældnings-mæssigt. På huden f.eks. Men ja, på samme tid som det er en positiv ting, at se yngre ud, så kan det også samtidig være det, der afholder mig fra det. Jeg ved simpelthen ikke hvor det kommer fra, men på en eller anden måde, synes jeg bare, det kan blive lidt for ung-pige-agtigt med så langt hår, når man er midt i 30erne. Måske lidt noget fjol. Men jeg kan også godt lide, at man kan se min ‘modenhed’ mere, hvis man kan kalde det det? Omvendt gider jeg jo heller ikke ligne en på 40 😉 Det skal tids nok komme helt af sig selv…suuuk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvad med et kompromis? Lyse toner og langt hår. Jeg eeellllsker dit hår på billede to – virkelig pænt med længden til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tjoo, men langt hår kan jeg jo under alle omstændigheder ikke få ‘over night’. Det skal vokse sig derhen 😉 For extencions gider jeg ikke. Det er ikke lige mig. Mit hår gror dog vanvittigt hurtigt, men ja, jeg undlog også at lade mig klippe i denne omgang, så nu må vi se, hvor langt det når at blive, før jeg ‘får nok’ 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lad det gro (ikke grå) som på billede 2 og 3. Flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, ja nu må vi se. Jeg blev i hvert fald ikke klippet i dag. Men jeg er stadig betænkelig ved det lange. Jeg tror, jeg forbinder det for meget med gymnasie og studie-piger. Og det er der jo ikke en dyt galt med. Det er bare – en anden tid – for mig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  5! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PARIS IS ALWAYS A GOOD IDEA