HERMIONE DE PAULA

OUTFITS 2013 //1

Outfitfour13

En lille outfit kavalkade, fra første halvdel af 2013. Generelt er det meste mørkt og nedtonet og relativt farveløst, men når man så ser mine sommerbilleder (der hovedsageligt kommer i næste ombæring), så er der pludselig masser af knald på farverne. Det er egentlig lidt pudsigt, ikke? At man i så høj grad klæder sig efter årstidens lys og energi-udladning. Jeg gør i hvert fald. Og det er ingen hemmelighed: Jeg kan bedst lide sommer. I mit tøj og i mit sind;) Det er lidt sjovt, når man går alle billederne igennem, at se, hvad der blev årets favoritter og hvilke ting, man aldrig rigtig fik brugt/adopteret.

For mit vedkommende kan jeg f.eks se, at jeg på det nærmeste har boet i mine Acne Alma leo-sko og mine Leowulff tasker. No surprise there….Men jeg var rent faktisk slet ikke klar over, hvor meget jeg har brugt min A-formede lædernederdel fra Zalando og mine hvide sneaks fra Maison Martin Margiela. For jeg ved jo samtidig, hvor mange gange, jeg DESUDEN har brugt mine ting, hvor de ikke lige dokumenteres her på bloggen 😉 Det kan godt se ud som om, man dokumenterer hver eneste sæt tøj, man går rundt i, men hvis man tæller mine ‘Dagens-indlæg’ sammen over et år, bliver det ret tydeligt, at det langt fra er tilfældet. Har i en favorit? 

Outfittwo13

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HERMIONE DE PAULA