OUTFITS 2013 //1

OUTFITS 2013 //2

Outfitone13

Anden halvdel af 2013. I outfits. Lidt mere farve, lidt mere spræl. Det er også lidt sjovt at tænke på, at stort set alle billederne på den øverste collage er tager EFTER jeg fik fri fra mit gamle arbejde, dvs. kl. 17.00 eller senere. Fordi de er fra juli/august/september. Nederste collage derimod, der er fra oktober/november og december, er stort set alle taget inden kl. 14.00 og outfittet med guldbukserne tog Maria i vores frokostpause kl. ca. 13.00 – og dén dag var så mørk og grå, at jeg alligevel det til trods måtte lysne billederne lidt.

Vildt at der er så stor forskel på lyset alt afhængig af årstid. Jeg tænker over det hver vinter. Ved ikke hvorfor, men synes det er ret fascinerende. Da jeg var ung teenager arbejdede jeg nattearbejde på en fabrik med min veninde for at spare sammen til rejser mm. Vi mødte kl. 23.00 og havde fri kl. 07.00. Om sommeren, når det var rigtig højsommer, var det kun mørkt under to timer på hele dén vagt! Om vinteren, ja så var det slet ikke lyst på noget tidspunkt, haha. Nå, anyway, jeg må vist øve mig lidt i at posere, tror jeg 😉 Har I en favorit af disse? 

Outfitthree13

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OUTFITS 2013 //1