FACTS OM BLOGGEN 2013

PAILLETLEGGINS FRA MALENE BIRGER

2013-12-31 15.38.472013-12-31 15.39.41

Ikke blot er det en slags tradition, at der i dagene efter nytår vises nytårs-outfits omkring i blogland. Det er tilsyneladende en lige så genkommende ting (i hvert fald på denne adresse), at billederne aldrig bliver gode. Det er et langt kapløb med tiden, lyset og Dronningen, at få forberedelser/oppyntning/madlavning/aflevering af barn/bad/hårsætning/negle mm. til at gå op i en højere enhed:-) Således også i år. Derfor får I disse grumsede, tusmørke-agtige, blåviolette (??) telefon-fotos at mæske jer i. En rigtig lille lækkerbisken herfra. Jezuz.

Nå, men sagen er bare den, at jeg er temmeligt pjattet med mine nye aquablå pailletben, der får mig til at føle mig lige dele som en havfrue, der slår med halen og en avatar, klar til kamp mod verden. Ikke dårligt, vel?? Derfor forsøger jeg at ignorere mit eget nytårsfortsæt om HØJ kvalitet her på bloggen – I måtte ikke snydes for de glimmer leggins, der på mange måder reddede min aldeles festlige nytårsaften. De er fra By Malene Birger og muligvis det smukkeste stykke pailletbesatte tekstil set i mands minde. 

Ret skønt ikke at have kjole på faktisk – og langt mindre koldt end vanligt. Farven her kommer ikke helt til sin ret, synes jeg, men ja med fare for utilsigtet komik – You get the picture, right? 😉 Jeg beklager disse ækle fotos, men lad os håbe, der går et helt år, før jeg belemrer jer igen. Same procedure as last year, Miss Sophie…..

nye2

Blazer & t-shirt: H&M// shoes: Nelly// Taske: BOYY// Leggins: By Malene Birger 

17 kommentarer

 • julie lillegaard

  Lidt slørede billeder, det må jeg medgive – men ikke desto mindre er modellen virkelig pæn, og det er jo det vigtigste (jo, det er det altså!). Jeg håber ikke, jeg gør mig skyldig i majestætsfornærmelse, men jeg ROFL’er over dit “kapløb med Dronningen” og de sjoooove indre billeder, det giver anledning til. Hæhæ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, hvis nogen er skyldig i dén majestætsfornemmelse, så må det vist være mig 😉 Men altså, puhh, det hele starter så tidligt jo 😉 Også mørket……

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Nagel-Udsholt

  Du ser, som altid, dejlig ud!!! Misunder meget dine labre pallietben 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor er de fede 🙂 Godt nytår til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haps haps nogle pæne paillet ben ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, bukserne er simpelthen så smukke, de dansede med mine ben natten lang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er altså også bare så fine de pailletbukser – smukt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, jeg er også ret vild med dem. Fandt dem til en god pris nedsat på nettet, tror de er fra en ældre kollektion….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Har dem i sort og styler dem næsten ligesom dig – blot en lidt kortere t-shirt og jakke. Elsker de bukser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, kan egentlig meget godt lide, når der ‘sker så meget ‘ på bukserne, at resten er casual og afslappet. Og da blazeren også trækker i en fin retning, var en meget løs og lidt krøllet t-shirt svaret for mig:) Kontraster, som altid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og mine billeder har jeg så valgt ikke at vise frem, for her nåede jeg ikke at blive klar med madlavning/dulle op og få fotografen til at være klar også at alt hvad der hed dagslys var long gone. Og iphones’ne tager på ingen måde gode billeder indenfor uden dagslys! Billederne er simpelthen så grumsede at man skulle tro nogen havde smidt 1 kg på linsen!

  Lækre paillet stænger du har og lækre sko 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, hahaha, det er helt vildt så meget det er et kapløb med tiden 🙂 Denne årstid er bare en bitch.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare sindssyg smukke og de passer perfekt til en basis bluse og en blazer som du har sat dem sammen med :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ganske anderledes billeder, denne gang, og jeg nåede da også lige at tænke, at du ikke helt var kommet dig over nytårsfesten… Men så læste jeg din egen kommentar om billedkvaliteten og blev ganske beroliget igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FACTS OM BLOGGEN 2013