ZADIG & VOLTAIRE + BORDEAUX LEO

ACNE SILKBOMBER AND RIVER ISLAND METALLICS

acneblog22014-02-06 15.19.10acneblog3

Det er efterhånden lang tid siden, jeg investerede i min himmelblå silke bomber fra Acne, men hvor var det dog godt, at jeg gjorde det. Den redder så mange kedelige dage, hvor jeg ikke lige ellers ved, hvad jeg skal pifte mine outfits op med. Sådan har jeg det generelt med mine mange jakker, jeg bruger dem virkelig meget. Om vinteren, som nu, oftest som en slags cardigans. Om sommeren mere som regulær jakke. Uanset om det er læderjakker, silkejakker, blazere, bouchle´jakker, cowboyjakker, små spadser-dragt jakker eller hvad ved jeg, så behøver man ikke så meget mere end bare et par jeans og en god t-shirt.

Silke t-shirten, jeg har på her kommer utvivlsomt også til at indgå i samme langsigtede regnskab. Jeg købte den hos Marella i Illum, og den er i mat silke på fronten og bomuld bagtil. Det asymetriske snit gør den lige en tand mere interessant end bare en casual tee. Jeg kunne godt finde på at tage ind efter flere i andre farver. Det er sådan nogle basis items, jeg virkelig bruger meget i min garderobe. Apropos det, har jeg netop fået to skønne ting ind af døren, som jeg forudser også vil blive skambrugt hen over de næste mange måneder, da de netop er virkelig god basis, pæn kvalitet og super anvendelige. Jeg viser dem senere i aften. 

2014-02-06 15.20.32acneblog4

Leatherpants: Maison Martin Margiela for H&M// boots: Vila// silkblouse: Marella via Illum// silkbomber: Acne// clutch: River Island 

8 kommentarer

 • Fin som altid! Den himmelblå farve klæder dig super godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh den bomberjakke der er bare så pæn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   🙂 Jeg er også mægtig glad for den. Måske den kan findes brugt på nettet, den er efterhånden et par sæsoner gammel?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M

  Det er så pænt til dig. Gode basiselementer som bare fungerer gang på gang, er virkelig guld værd!
  Silke t-shirten ser virkelig lækker ud, klassisk med et twist i god kvalitet. Hvad har du givet for den (om man må spørge)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak skal du have. Og ja, gode basis, er bare guld værd. Mener t-shirten kostede ca. 400,- 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  SÅ fint outfit – den farve er simpelthen så flot til dig! Kunne være fedt hvis du måske på et tidspunkt ville lave et indlæg med alle dine fine jakker – måske som lidt inspiration til work wear 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak 😉 Jo, det kunne da godt være, jeg skulle det 🙂 Min søde kollega Maria mener også, jeg har et jakke problem (aehm, host host) og at jeg har vældigt mange jakker, hvilket jeg grundlæggende er ret uforstående overfor? Men altså, joo, det kunne da være, man skulle lave et sådant 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ZADIG & VOLTAIRE + BORDEAUX LEO