EN EGENTLIG RET PERFEKT LØRDAG

CAMELCOAT, CAP & JUMPSUIT

2014-02-08 13.37.122014-02-08 13.37.482014-02-08 13.40.09-2

Et rimeligt casual outfit. Men dem skal der også være plads til. Jeg er sådan én af dem, tror jeg, der her på bloggen får det til at se ud som om, jeg altid går iklædt høje hæle, silkejakker og ‘nystrøget’ hår. Det gør jeg ikke. Tre ud af ugens dage arbejder jeg hjemmefra og med mindre jeg har møder ude i byen, hvor jeg gerne skulle være bare en tand præsentabel, så er det typisk en blød buksedragt og et par sneaks, jeg tyer til. Jeg glemmer bare at gå rundt og fotografere mig selv til dagligt.

Derfor bliver det tit til billeder fra de dage, hvor jeg skal noget, altså se andre mennesker (som kan fotografere) og tage mig nogenlunde pænt ud – og derfor kan indtrykket af min daglige dresscode måske godt være en smule misvisende. 

I hvert fald. Sådan her så jeg ud i lørdags på kalkbruds-tur og både skjorte og cap tilhører min mand, det var nemlig bare dét, der lå nærmest indenfor rækkevidde. Mest af alt var jeg comfy og den slags er rart. Og så er det ærlig talt ret vildt, hvad min pink læbestift kan gøre. Jeg har den altid på mig. Vupti, så ser det hele bare lidt mere ment to be ud. På de travle dage, hvor jeg skal til masser af forskellige møder og har haft hektisk morgenseance med Paven, kan den redde selv de mest dødsyge jeans og en sort blazer. Og den halvfedtede, rodede troldehårs knold, der KUN kom i stand, fordi der ikke var tid til andet, kan pludselig se helt bevidst cool ud. Der er ingen grund til at gøre tingene mere komplicerede end som så……

2014-02-08 13.38.382014-02-08 13.46.43

Buksedragt: Moss Copenhagen// camelcoat: Vintage// denimshirt: WoodWood// clutch: Yvonne Kone// sneakers: Nike

9 kommentarer

 • Du ser jo helt bevidst ud om sammensætningen af det hele her, lørdags-attire. Kan specielt godt li’ hvordan den pink farve går igen i skoene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, ja jeg kan godt selv se det 😉 Og af samme årsag elsker jeg faktisk netop disse billeder 🙂 For det VAR jeg ikke…:) Jeg hev vitterligt bare på, hvad der lå nærmest. Og forsøgte at skjule fedtet hår med kasket. Og i bilen, da jeg så mig i spejlet, tænkte jeg: det må en pink læbestift kunne fjerne fokus fra 😉 haha….men ja, du har ret. Jeg elsker også de pink farveklatter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine billeder og perfekt outfit – ser ud til at du nyder livet på dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Hvad hedder din fine pink læbestift? Som du selv siger, er den da SÅ god til at pifte et outfit op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak. Den er fra Mac, men jeg kan ikke lige huske farven, jeg vender lige tilbage, når jeg har fremskaffet den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AK

   Tak, det må du SÅ gerne:-) Den er så smuk den farve!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er dybt imponeret: Du formår virkelig at mikse stilarter til PERFEKTION Louise: Den klassiske camel coat i kombination med kasket og sneakers – Godt gået 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tusinde tak, hvor er du sød Ida 🙂 Jeg kan egentlig også godt selv lide outfittet, men det var faktisk ikke så super gennemtænkt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN EGENTLIG RET PERFEKT LØRDAG