ET OG ALT

DE PERFEKTE LÆDER LEGGINS!

2014-02-06 15.23.392014-02-06 15.25.31

2014-02-06 15.23.13

Hvis jeg selv kunne vælge, hvilket på oversat dansk betyder, hvis jeg havde flere penge og langt færre regninger (seriøst, slut så med ødelagte bil-dele og træls tandlægebesøg!), så gik jeg altid klædt i læder og tyk kashmir. Det er uden tvivl verdens rareste materialer på denne årstid og de er så smukke sammen. Og jeg er simpelthen SÅ GLAD for mine ‘nye’ læderleggins. 

Dem af jer, der har fulgt med, ved godt, at jeg har været igennem et par stykker. Også i pleather. Never doing that again. Og selvom jeg flere gange har troet, jeg havde fundet DEM, de perfekte læderleggins, så er det altså først nu, at jeg er sådan rigtig helt ned i maven glad og veltilfreds. Over et par bukser forstås….De er fra Maison Martin Margiela og fra dengang de lavede kollektion med H&M. Så de skal trevles frem via nettet, hvis man ikke var hurtig dengang. (Jeg har fundet mine via Trendsales, efter laaaang tids søgen dukkede de endelig op i min størrelse). Jeg aner ikke, hvorfor jeg tøvede. Nu skiller jeg mig i hvert fald ikke af med dem igen! De er SÅ rare. SÅ bløde. Og SÅ pæne. 

Det perfekte par læderleggins er jo meget individuelt. Men for mig skal de være stramme, helst meget, også helt nede ved fødderne, de skal være stretchy, gerne med elastik uden lynlås, de skal være bløde, så jeg rent faktisk kan cykle i dem, og kan sidde ned i dem, uden at jeg føler, jeg bliver savet over på mavedellen, de skal være foret af en art, da man ellers ikke kan ånde i dem – og de skal være i ordentlig kvalitet, så de kan tåle stræk og slid. 

Jeg synes disse læderleggins opfylder det hele. Men de er specielle, for de har også fod i 😉 Det er der sikkert mange, der ikke kan lide. Jeg synes, det er cool, og når vejret bliver varmere, skal jeg nok vise jer det. 

2014-02-06 15.23.24

2014-02-06 15.23.01

Pants: Maison Martin Margiela for H&M // boots: InWear via Illum // Kashmircardi: Zadig & Voltaire // silkblouse: Marella via Illum // croco iPhonecase: Collage the Shop

8 kommentarer

 • Ej altså. Læderleggings har aldrig rigtig tiltalt mig, men nu vil jeg ha nogle. Først kigger jeg ovre ved Simone fra FashionManifest, hvor hun viser læderleggings, og nu kigger jeg her, og så står du der og ser flot ud med de perfekte-umulige-at-opstøve-læderleggings. Armen altså! What to do? Jeg prøver lige at overbevise mig selv om at jeg godt kan undvære det (bare lidt endnu, fordi jeg ikke orker jagten…) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, ja det beklager jeg 🙂 Jeg er i den knibe, at jeg vil have flere! Mange flere…..gerne i både blå, grøn, grå og bordeaux….åhh, suk altså 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Vildt flot – og dit hår er blevet virkelig fint i øvrigt. Jeg vil også have læderleggings, når min mave ligner sig selv (eller dvs min navle bliver vist aldrig normal…) God weekend Goldie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak sødeste du! Det skal du have! Før du ved af det, er du tilbage i den ‘gamle’ krop! 😉 Og som jeg husker det, har du aldrig været stor? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ flot et outfit! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv hvor er jeg misundelig! Hvor er de bare lækre! Har lige prøvet at google mig frem til et par, uden held selvfølgelig, øv! Jeg går ofte i læderbukser og det er bare noget af det bedste, men synes aldrig at jeg finder et par som passer – jeg har tynde, lange ben og altid er de for store eller for korte, suk! Jeg tror at disse ville være så perfekte!;)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh, hvor jeg kender det 🙂 Men ja, det har også taget mig lang tid at opstøve dem. De par gange, de er dukket op, har det ofte været i en forkert størrelse. Men da de endelig kom, slog jeg til. Jeg vaklede mellem om jeg skulle have en 36 el 38, da jeg ofte svinger imellem disse to str og med læderbukser er det lidt tricky, for på den ene side giver de sig jo lidt, på den anden side, er der ikke noget værre, end hvis man ikke kan trække vejret i dem og frygter at flække læderet, når man sætter sig ned 🙂 Jeg søgte lidt frem og tilbage og tog chancen med 36. Og de passer perfekt. Du må nok bare være tålmodig, så dukker der sikkert nogen op på et tidspunkt 😉 God jagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET OG ALT