GUL MALENE BIRGER CPH FW #1

DET FASHIONABLE LIV – OG SÅ MIT……

2014-01-30 17.44.09-1 (1)2014-01-30 19.05.202014-01-30 18.33.23

Lige et hurtigt pip fra mig. Min modeuge har været skøn og travl – og kold. Fyldt med fine ting, rare mennesker, mange møder, god mad og flotte shows. Men også med frosne fødder, ondt i hovedet, snot og ømme ben. Helt som det plejer. Nu ligger jeg så hjemme under dynen og betaler prisen for en uge med max 5 timers søvn hver nat, meget lange arbejdsdage og lidt for lidt tøj og sunde vitaminer…..Jeg fik glæden af at tilbringe natten i fosterstilling med min datter, begge skoldhede af feber og hysterisk hostende begge to. Nu har min søde mand lige hentet penicillin til mig og børnepanodil til hende. Jeg har, heldig som jeg er, tilraget mig en kombineret pandehule og bihulebetændelse. Great….Hun er vist bare klassisk vuggestue barn i januar. Ohh, det fashionable liv!

Jeg vender tilbage i aften eller i morgen med et lidt mere indholdsrigt indlæg, så jeg kan dele flere af ugens højdepunkter med jer. Det har jeg nemlig glædet mig til!

Billeder: Wackerhaus smukke show, backstage til ByMaleneBirger – og to favoriter fra deres show All That Jazz: Pailletter og vintageprint 

9 kommentarer

 • Agurkens svigersøs aka the whale

  Æv din stakkel. Go bedring! Btw – går hun ikke i børnehave nu? Tænker du måske laver den samme som jeg, der konstant kommer til at sige vuggestue og bliver rettet af min store børnehavedreng ‘Ej altså mor. Børnehave!’ Det næste bliver, at jeg bytter rundt på mine børns navne, og så er jeg fuldstændig som min egen mor og far haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agurkens svigersøs - nu uden dunk

   Hov jeg fik ikke slettet den med aka the whale…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Takker – skøre, fjollede du 😉 Dit navn her…tsk tsk…….nej, hun skal faktisk først starte, når hun bliver 3 – og det gør hun først til marts. Hvordan er børnehaveskiftet gået for jer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agurkens svigersøs - nu uden dunk

   Ah ok så stener du ikke lige så meget som mig. Synes bare du havde skrevet noget om indkøring, mens manden var ude at rejse. Vores skift er gået super. Forældrene skulle lige vænne sig til, at der er 10 børn mere til samme antal voksne, men Andreas har kastet sig glad ud i det. Afleverer og henter en glad dreng hver dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ahh, godt husket 😉 Hun er skiftet vugge, thats why. Lang historie, men det var ikke godt i den gamle. Nu er hun sammen med bedsteveninden flyttet og alt er godt. Så følges de sikkert også videre i børnehave, da det er en integreret. Hvor er han bare sej, ham lille A, der ikke er så lille mere 😀 Er han allerede 3 nu??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agurkens svigersøs - nu uden dunk

   Han fylder 3 om 14 dage. Jeg troede, de fleste skulle skifte fra vugger til børnehave i den måned, hvor de bliver 2 år og 10 mdr?! Han startede i hvert fald 1. december. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, god bedring, Louise! Det var da en træls måde at slutte modeugen af på. Jeg er selv bange for at der snart rammer uheld ned over mig. Denne uge er nemlig ikke lige den heldigste for min familie, da der både har været blindtarmsoperation, brækket ben og vandskade på bordet. Jeg er sluppet, men nervøs! Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak skal have Laura. Ja, altid træls med sygdom og uventede uheldigheder. Jeg krydser fingre for at der ikke rammer noget ned over dig. Mon ikke du og din famillie har taget jeres ‘tørn’ nu?? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jo det satser jeg på! Jeg regner med at uheldet ikke kommer til København og holder sig i Jylland, hvor de befinder sig 😉 Haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GUL MALENE BIRGER CPH FW #1