BABYBLUE, PALE PINK AND CAMEL

ET OG ALT

fotoe1fotoe3fotoe2

Nogen dage er det bare som om, at alle de bitte små ting, der egentlig udfolder sig hver EVIG eneste dag, får lov at stå og flimre som gamle stumfilm fanget i sin egen strimmel for øjnene af én. Som en venlig lille påmindelse om, hvor mega dyrebart alt det man har, jo faktisk er. Ja, jeg lukker vand ud af ørene i dag, men jeg synes lige for tiden at alt og alle omkring mig vokser med ekspres fart og det kan altså være ret svært at følge med. Så jeg øver mig lige lidt i at stoppe op. Og zoome ind. 

Det her. er mit. et og alt. 

kjole: Zara// strik: hjemmestrik // bluse: Little Marc Jacobs 

12 kommentarer

 • <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og det kan du i hvert fald heller ikke løbe fra, for hold op hvor er der meget af dig i din smukke datter! Så vigtigt et budskab med at stoppe op og zoome ind. Jeg er efterhånden blevet mere opmærksom og taknemmelig for mine omgivelser efter jeg har haft kameraet med mig ude. Når jeg tager billeder, opdager jeg nemlig nogle ofte oversete detaljer. Elsker at blive mindet om alt det man har kær og som faktisk er lige foran én. Nu burde jeg faktisk klappe computeren sammen og holde i hånd med min kæreste! TAK for påmindelsen om tilstedeværelse og opmærksomhed 🙂 Det er vigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   🙂 Selv tak;) Og hvor har du ret. Meget. Og sådan har jeg også før tænkt på billeder. det er lidt dobbeltsidet, for samtidig med at jeg fange øjeblikke, zoomer på dem, indkapsler og fanger dem, så gør kameraet jo også på en måde, at man ikke er 100 % ‘rent’ til stede……hvis du kan følge mig?
   Og tak for de pæne ord. Jeg lapper det i mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan bestemt godt følge dig. Det er en balancegang! Min kæreste blev også nødt til at puffe til mig nytårsaften, hvor jeg stod og tog uendeligt mange billede af fyrværkeriet. Nu var det altså tid til at se det uden om kameraet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Hun er da også bare dejlig. Det er faktisk en af fordelene ved at være på barsel – man kommer ned i gear og har tid til at nusse og hygge, mens man husker sig selv på, hvor heldig man er. Godt der er masser af barselstid tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså jeg har en søn på 10 mdr og jeg ved præcist, hvad du mener! Hvorfor har de små også så travlt med at vokse sig store??? Ikke at jeg klager over de ting, de begynder at kunne gøre selv, men tænk at man som mor sådan lige uden videre bliver ramt af sentimentalitetshammeren for fuld skrue uden overhovedet at være forberedt på det. Her gik man og troede, at man, som før i tiden, fnes lidt af de der gamle forældre, der kan fælde en tåre over da vi var små, og så opdager man pludselig, at man fandme selv er en af dem! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hvor er hun bare alt for sød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BABYBLUE, PALE PINK AND CAMEL