5 FAVORITTER LIGE NU (OK 6)

LEO, TARTAN, CAMEL & RED – OG NOGET OM ÆNDER

2014-02-10 14.53.082014-02-10 14.53.012014-02-10 14.53.49

Åh, hvor jeg suger det til mig, de dage hvor solen skinner. De aller første solskinsdage efter en lang og kold vinter, dem, hvor det ikke helt endnu er forår, men samtidig lidt for pænt og varmt og lyst til, at man retfærdigvis kan kalde det vinter. Ahhh! Elsker det. Forrige weekend gik vi tur i Frederiksberg have, købe god kaffe og boller med og satte os i solen og nød det, mens Paven fodrede ænder med stor entusiasme.

Flere gange forsøgte hun IHÆRDIGT at vise ænderne hendes højtærede Ninus (aka verdens mest elskede tøj kanin, snart elsket halvt i stykker) og gang på gang vendte de vraltende andrikker arrogant de små udstrakte arme og en dinglende kanin ryggen – og fik herpå kastet eder og forbandelser over sig fra en sur og skuffet Pave. “Moar, de VIL ikke sige hej til Nin!!?”………..”Kan Nin få dumme ands brød??!”………åh jo, sådan kan det meste af en søndag eftermiddag sagtens gå. På samme vis fik min retfærdigheds-søgende Pave også løftet pegefingeren og sænket brynene over for de imbecile ænder, der udviste usolidarisk og egocentrisk grådighed: “I KAN godt dele, and!”. 

Det endte fint alligevel. Paven fandt ud af, at ænderne var særligt vilde med pesto (??), så min bagel måtte lade livet for at gøre ænderne kur – og med mætte maver vraltede de til sidst hen og sendte hende og tøjdyret et overbærende blik, og genoprettede således verdensfreden. Og vi andre gik til bageren for 2. gang og fik rent faktisk fuldført et måltid. The joy of kids. I dag har vi også nydt vejret, bare Paven og jeg – og været til koncert med Sigurd og bjørnen Bjørn. Sikken et hit. Så skidt pyt med at “far” er i Barcelona pt. 

2014-02-10 14.53.412014-02-10 14.52.58

Camelcoat: vintage // checked shirt: River Island (men)// boots: Acne // dress: Bitte Kai Rand via Illum // denimjacket: Helmut Lang // bag: Gucci vintage // shades: & Other Stories 

8 kommentarer

 • Argh men altså, siden hvornår har ænder ikke skulle udvise almindelig høflighed?! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja de ænder har hurtigt glemt julen og opfører sig som det passer dem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De der ender gør altså noget ved børn. Op til jul passede jeg en dreng, som virkelig ønskede sig ænder i julegave. Det var hans allerstørste ønske! Besynderligt, tænkte jeg bare.
  Og hvor er det i øvrigt rigtigt beskrevet med de første solstråler! De er i den grad også blevet nydt her i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, ja lidt besynderligt 😀 Men de er bare sjove jo……

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw for nogle lækre boots 🙂 Har nogle lignende i grå leo – yndlings 😉

  http://www.neverysblog.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

5 FAVORITTER LIGE NU (OK 6)