VISITKORT + NEW LOGO

MIDNIGHT BLUE OBESSSION

Midnightblue_guldlog_dk

1. By Malene Birger // 2. Filippa K // 3. Savannah Wild // 4. Helmut Lang // 5. By Malene Birger // 6. River Island // 7. Utzon // 8. MiuMiu // 9. Decadent // 10. MiuMiu // 11. River Island

Jeg er besat. Af blå. Og jeg ved godt, at der især er mægtig meget babyblå, himmelblå og elektrisk blå i bybilledet og på alles læber lige nu, men det er for mig især den midnatsblå, der gør mig ekset og blød i knæene. Og særligt i en kombination af læder, strik og lak, som her ovenover, bliver jeg decideret rundtosset af velbehag og indre fryd over, HVOR pænt det er. Jeg må og skal have. Tror måske, det er fordi jeg har vandret rundt på messer og set på smukke efterårsvarer, men jeg orker lige nu faktisk slet ikke alle de der sommer farver og flagre-gevanter. Jeg vil bare have midnatsblå, grå, mørkegrå, olivengrøn, bordeaux og flaskegrøn. Haha, kan godt selv høre, det er ren efterår oppe i mit hoved, men sådan ser der altså ud derinde lige nu 😉 Jeg kan slet ikke vente til efteråret. Jeg går muligvis en halv dyster sommer i møde rent beklædningsmæssigt. Jeg aner faktisk ikke mine levende råd. For jeg vil ha ALT på collagen!!! (og jeg er også tyvstartet lidt……og har flashet lidt på Insta). 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VISITKORT + NEW LOGO