ACNE SILKBOMBER AND RIVER ISLAND METALLICS

NEW IN: SLIPPERS IN PONYHAIR

fotoriguld

Jeg har meget længe gået rundt om den varme slippers-grød. Det har jeg, fordi jeg er så vild med tendensen, at jeg godt var klar over, når jeg først slog til – så ville jeg efter al sandsynlighed ikke være til at stoppe igen. Det er lidt ligesom med Instagram. Jeg vidste det godt. Når jeg først får smag for noget, så går jeg all in 😉 Jeg ville aller helst fylde skabet med Celine, Sandro og Givenchy slippers, da jeg især synes at disse tre designere, har lavet de ultimativt bedste bud herpå. Men min pengepung er altså ikke helt enig – og selvom jeg før har savlet højlydt ned over skærmen over b.la disse og andre gode budgetvenlige alternativer, har der ikke indtil nu været nogle, som sådan RIGTIGT har fået mig op af sofaen. Indtil de her pænheder dukkede op på River Islands site. Haps. Og haps. Blev der sagt. De er perfekte. Især til prisen. Så rare. Så pæne. Så farligt et bekendskab. For spørgsmålet er naturligvis, om legen stopper her? En forsigtig bøn til River Island: Kunne I måske ikke lige producere et par i blå, et par med snake og et par med blomster. Pretty please? Så burde jeg være ok dækket ind……..

***

2 kommentarer

 • Helle

  Fiiiiiiine 🙂 Hvordan er de i størrelsen? Normale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hej Helle. Ja, de er super fine. Lidt små i str, synes jeg. Jeg måtte en str op, men fødder er jo self forskellige 🙂 str større var så liiige en tand for store, men ikke meget. Så nu har jeg lagt en ekstra sål i og nu passer de. Så for mit eget vedkommende svingede jeg lige mellem en 39 og 40 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ACNE SILKBOMBER AND RIVER ISLAND METALLICS