NEW IN: SLIPPERS IN PONYHAIR

NY SÆSON // GAMMEL VANE

jakkermesse

Nogen gange er det som om, at alle andre ser én tydeligere end man selv gør. Jeg deler til dagligt kontor med denne søde dame, og det giver anledning til lidt forsigtig snak om tøj i ny og næ (aehm). Og selvom jeg har svært ved at forestille mig, at min garderobe nogen sinde i dette liv og denne tidsalder vil kunne komme til at nå Marias bare til sokkeholderne, så påstår min søde kollega altså, at jeg har en særdeles udtalt og vel-ekviperet svaghed for jakker. En påstand jeg normalt forholder mig yderst uforstående overfor. KAN man få for mange jakker?? Nu er jeg så tilmed tre gange den sidste uge alene blevet bedt om at lave et særskilt indlæg om mine jakker her på bloggen (og ja, det skal jeg nok, men det kræver……ja, lige lidt – øhh – sortering og tid…) – så måske det bare snart var på sin plads at springe ud af skabet en gang for alle: Hej. Jeg hedder Louise. Jeg er jakk-oman. 

Da jeg forleden frejdigt skulle lave en collage over alle de skønne og vidunderlige lækre nye sager, jeg så og savlede over under Modeugen og ude på messerne, gik en grusom (og svært forførende) sandhed samtidig op for mig. Der var stort set kun billeder af jakker!!? Jeg forstår det ikke helt. Synes bestemt jeg mangler flere. F.eks alle de ovenviste. De er jo helt eminent pæne alle sammen. 

1. Øhh, hvem har ikke brug for en silkeblød, sort og slouchy blæser med tungekanter??? fra Hoss Intropia
2. Alle levende væsner bør eje mindst én perfekt, minimalistisk snehvid jakke fra Gerald Darel. Seriøst
3. Sort/hvid + kæmpe prikker + silke + perfekt snit = mega win. Mega want. fra Kokoon. 
4. Grå! Læder! Qulit! Perfekt, perfekt, perfekt. Stine Goya. 
5. Grunden til jeg er begyndt at spille Lotto. Kontinuerligt. Jeg kommer efter al sandsynlighed aldrig nogensinde tættere på denne midnatsblå pels fra Utzon end her, men jeg vil gøre et hæderligt forsøg indenfor straffelovens fastsatte rammer. Se lige på den. Den er for vild! 
6. Ak, ja – alle andre vil også ha Saks Potts. Jeg fandt dem altså først…..næsten:)
7. Virkelig fin sag fra det nye, lovende brand Ema et Malina 
8. En vanvittigt smuk og helt igennem lækker pels, der faktisk er prismæssigt indenfor rækkevidde. Læderdetaljen gør mig kun endnu mere blød i knæene. Fra Ravn

***

9 kommentarer

 • wauw nogle lækre jakker!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Marie

  Er fuldstændig vild med nummer 8. Men den er da ikke kommet i butikkerne endnu, vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg kender det alt for godt – det der med at have en slags fetisch uden rigtig at vide det. Indtil man skal sortere ud i skabet og man (jeg) står over for 15 sorte blazere (ærligt), og så er det jeg tænker, ej, jeg skal da ikke bruge 15 blazere, jeg må rydde ud. Jeg står nu overfor 15 fantastiske blazere og har en undskyldning for at hver og en er unik og ikke har set sit lige – resultat er nu at der faktisk bor 16 blazere i min garderobe, og de er stadig allesammen sorte. Jeg forstår det altså ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, ja, det lyder måske nok lidt skørt, når det er skrevet ned på skrift 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Men det giver god mening for mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det godt, jeg har også en meget stor svaghed for jakker. Det er umuligt at få for mange 🙂 kh Bettina http://www.fashionistakvinder.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW IN: SLIPPERS IN PONYHAIR