NY SÆSON // GAMMEL VANE

VISITKORT + NEW LOGO

visitkortguldlog.dk

Som i nok har bemærket, trængte jeg til at få skiftet lidt ud i toppen 😉 Herinde. Jeg havde længe været træt af den gamle header og i forbindelse med at få lavet en ny, tænkte jeg, det måske var på tide at tage den lille blog lidt mere seriøst og få udarbejdet et ‘ordentligt’ logo hertil, med andre ord at få en, der er professionel til at hjælpe mig, så jeg også kunne bruge det på mine nye visitkort og fremadrettet. Faktisk spurgte jeg i dén forbindelse hvilken farve, I synes, jeg er på min Facebookside for noget tid siden. Det var egentlig meget sjovt. Designeren havde først lavet mig lyserød, derefter mint. Men jeg synes ikke rigtig, det passede. Uden at kunne sætte en finger på hvad eller hvordan.

Ca. samtidig med at vi i vores interne kommunikation ramte den farve, som headeren (og mine visitkort) er nu, en changerende sand/gylden, var der faktisk flere på min facebookside, som mente, jeg da var gul/guld/camel/beige……hihi…..ved ikke helt, hvordan jeg skal tolke det. At jeg er meget farverig og prangende? Eller det modsatte? Guld ser jeg mig nok ikke som (om end det med navnet unægtelig ville være sjovt), men gul og camel ramte faktisk ret godt, hvad jeg selv sad og tænkte. Varme toner, brækkede farver, et hyggeligt og rart sted, uden for meget fnidder og med en lille smule kant. Sådan vil jeg i hvert fald gerne se mig selv 😉 Nuvel. Resultatet kender I jo og kan se herinde hver dag. Og jeg er meget glad og tilfreds. 

Det er firmaet Oneclevercode, der har hjulpet mig og jeg skylder dem en stor tak. Jeg er meget glad og da jeg i forvejen kendte de søde damer bag og ved, hvad de ellers har lavet af pæne ting, var jeg sådan set heller ikke i tvivl.

***

6 kommentarer

 • Super fint 🙂

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig blevet fint! Kan rigtig godt li’ dit nye logo (ja og også farven), specielt på visitkortene. Det er seriøst uden at være for alvorligt, hvis det giver mening? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, jaeh, det gav mening for mig? 🙂 Og tak. Jeg er også blevet ret glad for det. Og selvom det ser så enkelt ud, havde jeg aldrig selv kunne lave det så lækkert og gennemført. Sådan er det bare med kompetencer og evner, ik? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig flot design, og en lækker rød tråd igennem det hele. Både hvad angår online, men også offline med visitkortene.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NY SÆSON // GAMMEL VANE