WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS

EN GENERATION AF KÆRLIGHED TIL SKO

fotoang

Paven og jeg har opdateret vores forårsgarderobe. Og hvor hun har fået lov at være lidt sprælsk, gik jeg denne gang efter det helt klassisk stilsikre. Jeg har, fandt jeg ud af, ved en gennemgang af mit skoskab, ret så mange farverige og sprælske sko 😉 Især dyreprint, herunder med klar overvægt at leo, er kraftigt repræsenteret. Det er det derimod ikke i Pavens, så nu får hun smuk grafisk sort/hvid leo på fusserne, mens jeg skal vandre Paris tynd om en uge i disse urimeligt fantastiske chelsea boots. 

Jeg har sagt og skrevet det en del gange før, men Angulus er vores absolut foretrukne mærke, når det kommer til børnesko. Paven har faktisk stort set aldrig haft andet, siden hun blev født. De er vanvittigt dygtige til at forene komfort og æstetik og så er de enormt slidstærke. Jeg er dog godt klar over, at en sko som ovenviste også er en modesko, der trods alt nok tåler lidt mindre slid end f.eks deres læderstøvler. Men det er første gang, jeg har anskaffet mig et par Angulus til mig selv. Og efter at have fået dem på, har jeg kun én ting at sige: Jeg begriber ikke med mine fulde fem, hvorfor i alverden, jeg ikke har gjort det noget før??? Det er ubetinget de rareste par sko, jeg NOGENSINDE har ejet!!! Det er som at gå på puder! Det var min mor, der i sin tid købte Pavens første par Angulus og desuden også prædikede for mig, hvor god ergonomisk en sko, det var. I går fik hun så lov at prøve mine 😉 Og jeg kan vist roligt sige, at vi nu er en hel generation af kvindfolk i familien, der trasker rundt med Angulus støvler på. Haha…..

fotoang1

MINE STØVLER KAN FÅES HER // PAVENS STØVLER KAN FÅES HER

***

11 kommentarer

 • Julie

  Er SÅ enig i din tilbedelse af Angulus. Da jeg købte til min søn i sommers opdagede jeg de havde fede sandaler til kvinder. Købte et par brune og et par sorte, og jeg boede i dem hele sommeren. Selvom jeg var højgravid, var de super behagelige. Jeg skal helt sikkert have flere sko derfra – er de svære at få på dine? Der var iøvrigt kun 30% udsalg på Angulus, så de bliver ikke sat så meget ned under udsalget, men det er også bare god kvalitet! Tak for en god blog iøvrigt som jeg lige har fundet 🙂 mvh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tusinde tak Julie – jeg er glad for, at du kan lide at læse med 🙂
   Jeg synes simpelthen, man går så godt i dem, det er godt nok helt utroligt, så markant det er i forhold til rigtig mange andre ‘mode-sko’… 🙂
   Jeg synes ikke de er svære at få på. De er lidt stramme, men slet slet ikke noget med at man hiver og slider, elastikken gør fint, hvad den skal. Jeg havde for et par år siden nogle lignende model-mæssigt fra Balenciaga – de var SÅÅÅÅÅ svære at få på, vi taler ‘tomat-rød-i-ansigtet-og-svedpletter-under-armene-svært! Der er vi slet slet ikke her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre sko!

  Apropros Paris, så må jeg altså lige tippe om endnu en restaurant 🙂

  Cave la Bourgogne. Den ligger for enden af Rue Mouffetard tæt ved metrostationen Censier Daubenton.
  Vi var i Paris i sidste uge, hvor vi spiste dette sted og også på La Coupole, som jeg tidligere har tippet om.

  Er ikke selv børnefamilie (endnu), så har jo ingen anelse om, hvordan sådan noget skal koordineres… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh, hvor er du bare sød! Tusinde tak 🙂 Det er fluks noteret! Hehe, joo koordinering kan være godt. Men også ofte sjældent noget der lykkes ret godt her 😉 Var der forår og dejligt varmt????? (Sig jaaaaaaaa!!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du nogen anelse om, hvad alternativet til Angulus er for herrer?
  Måske jeg skulle prøve noget andet end det 8. par Converse i træk næste gang 🙂

  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Uha, nææ ikke rigtigt? Jeg har set at Rugged Gear er kommet meget frem i forskellige modeller til mænd og min mand er glad for sine. Altså, de er i hvert fald pæne mange af deres modeller og virker til at være rare. Men om de ligefrem er ergonomisk gennemtænkt udarbejdet, som Angulus jo rent faktisk er, det ved jeg ikke. Men det er et godt sp. Og Converse skal man ikke kimse af 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Angulus kommer med herre sko og støvler til efteråret, blot et lille tip! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt, fedt! 🙂
   Mange tak, skal helt klart have testet dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak for info! Spændende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej men, det er jo verdens mest behagelig støvler! Mine fødder vil ikke have andet end den rågummisål på, ja det har de altså sagt, lidt surt for alle de andre sko og støvler der bare må stå der er glo! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS