ALL MY BAGS ARE PACKED IM READY TO GO

FALKENBERG STRANDBAD

_1050787_1050747fotofalken4

Som de af jer, der følger med på Instagram også ved, var min mand og jeg en kort lille get-away i Sverige i weekenden. Vi var taget på Welness spa-ophold på Falkenberg Strandbad kun en lille times kørsel fra færgen. Ud lørdag – hjem søndag. Og det var SÅ godt. Jeg har ikke rigtig prøvet den her slags før, jeg har fået massage i Thailand og gravid-massage på en klinik i Berlin, men det er også det. Ikke sådan rigtig spa. Jeg var derfor lidt spændt på, om jeg overhovedet ville kunne lide det. For jeg kan godt være lidt skeptisk overfor konceptet ‘bare’ at flyde rundt i noget vand, smøre sig ind i noget mudder etc. etc. – for hvad skal man egentlig lave?? Det blev dog gjort helt til skamme. Heldigvis. 

Flere har spurgt, både på Instagram og mail, om ikke jeg vil lave en lille mini guide og fortælle mere om opholdet, og det vil jeg selvfølgelig gerne. En decideret guide kommer der nok ikke, det var trods alt et kort ophold, men jeg vil gerne skrive lidt mere om de behandlinger vi fik – og hvordan jeg oplevede opholdet. Det koster trods alt også nogle penge, og ofte er jeg én af dem, der i sidste ende prioriterer en storby ferie i stedet. Men for en gang skyld faldt vores valg af weekend get-away på det helt rigtige sted. Det her var lige hvad vi havde brug for! Perfekt kæreste tur! Jeg skal nok lave et mere fyldigt indlæg som sagt, men for nu, vil jeg bare lige nøjes med at dele lidt billeder – de gør slet ikke stedet retfærdighed. Der var virkelig, virkelig fint. 

Hvis I har konkrete spørgsmål i forhold til opholdet, så skriv endelig, så kan jeg jo tage det med i næste indlæg 😉 

2014-03-01 13.04.152014-03-01 20.38.54fotofalken5_edited-1

Vi fik f.eks muligvis verdens bedste raspberry cheesecake på hotellets restaurant om aftenen……UHHM. 

***

6 kommentarer

 • Agurkens svigersøs

  Ah hvor ser det rart ud – vil glæde mig til at læse mere. Måske man skulle lokke manden med på sådan en spatur. Det vil vist være god opladning ovenpå skoldkopper og andet godt 🙂 Først tager vi dog lige en skiferie (i bil, da skoldkopperne udelukker flyvning…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh nej, stakkels jer! God bedring! Men ja, sådan en tur kan virkelig anbefales! Og da det jo kun kræver en enkelt overnatning er det også lidt nemmere end en decideret ferie. Men man føler faktisk, man har været meget længere væk bagefter, fordi man får slappet så meget af og sat hjernen og kroppen lidt på standby! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor ser det fantastisk ud!
  Jeg har også lige læst dit andet indlæg omkring opholdet. Det fangede mig!
  Hvad gav I for opholdet? Deres hjemmeside er ikke helt til at gennemskue mht. priser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ca. 3400 pr person. alt afhængig af hvilke tilkøb mm man gør. Så kommer der drikkevarer ved middagen oveni. Men ellers er morgenmad, og brunch (frokost) og 3-4 retters menu om aftenen med. Så egentlig er det meget fair, synes jeg. Nu var vi der jo vinter, men der var lige ud til stranden, så om sommeren kan man også bade i havet og sole på et stort soldæk og alle lejligheder have store rummelige altaner, hvor jeg godt kunne forestille mig at indtage et glas kølig hvidvin 😉 Haha…..Men det handler nok mest om hvilken pakke, man tager, hvad prisen ender på, tror jeg. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla sus

  Jeg har prøvet at booke mors dag gave, og det endte med 1900SEK i alt – det synes jeg da er ret billigt – det er næsten for godt til at være sandt, jeg må ha valgt noget forkert? Beskrivelsen lyder:
  Standard
  Guests: 2 adults
  Includes: 2x Spaupplevelse, 2x Frukost, 2x Entré till Klitterbadet, 2x 3-rätters middag (för de vuxna)

  Hvilke værelse boede i på? Det ser nemlig så fint ud! De har Junior, Deluxe og Superior..

  Prøvede i både spaoplevelse og klitterbadet? 🙂 Den lange pool på dit første billede, er det en af disse to måske?

  Knus fra Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Vi boede på et deluxe – ja, vi prøvede begge dele. det lange pool er vist not klitterbadet, tror jeg….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ALL MY BAGS ARE PACKED IM READY TO GO