NOGEN GANGE.....

FALKENBERG STRANDBAD / SPA OG WELLNESS-OPHOLD

fotofalken12014-03-01 13.02.18_10507872014-03-01 13.05.24

Som I ved, var vi for et par weekender siden et smut i Sverige på spa-ophold. Falkenberg Standbad ligger, som navnet antyder, lige ud til havet og er et på alle måder indbydende sted. Jeg har aldrig før prøvet et spa-welness-ophold, så jeg var spændt på, om jeg ville kunne lide det. Naturligvis er det lækkert at blive forkælet, men hvad laver man egentlig? Og ender man i grunden ikke bare med rosin-fingre, rødmosset fjæs og indre rastløshed?? I det her tilfælde: Nej. Det var SÅ skønt. 

Vi startede med at få en times massage. Det burde altså være alle småbørnsforældre forundt! Derefter fik vi adgang til deres Safirrum, som er en stor opvarmet pool direkte ud til havet. Her fik vi serveret bobler og så lå vi ellers her og snakkede i et par timer og nød solnedgangen og den totale afslapning og fri for alt hvad der hedder mobiler, tv, internet mm. Derudover fik vi adgang til et såkaldt VIP room, hvor man så kan være sig selv og ligge og flyde på nogle ultra store brikse/senge ned til et spabad, mens man får serveret frugt, nødder, bobler mm. Helt ok! 

Om aftenen fik vi 3 retters menu med vin i hotellets restaurant og især deres desserter/kager – åhh, de var gode!! Derefter var der adgang til deres lördagslyx, som er et åbent spa med badstue, pool og eldrelax (som vist betyder åben ild eller sådan noget), en stor knitrende pejs.

pool41fotofalken6fotofalken3fotofalken2

Næste morgen var der morgenmads buffet, som var helt ok. Men nok især den efterfølgende brunch (frokost), var virkelig velassorteret og overdådig! Og det dertilhørende kagebord var insane! Det var svært at rejse sig derfra. Hvilket vi da også først gjorde efter adskillige stykker kage, chokoladetrøfler og franske makroner 😉 Men inden vi gik om bord i brunchen havde vi lige været til en 3 timer lang behandling (!). Som jeg, indrømmet, forinden var lidt skeptisk overfor. Orkede man overhovedet alle de scrub, sauna og svøb, som blev programsat?

Igen: Det var helt unødvendigt med betænkelighed. Det var på alle måder en yderst behagelig og afslappende oplevelse, hvor man kunne tage tingene i sit eget tempo og stadig føle sig ‘privat’. Det indebar b.la fodbad, saunaritualer, ansigtsmaske, hamam, tyrkisk massage, mudderbad/scrub, aromasuana, isskrub, oliebehandling og eukalyptus dampbad. Jeg har sjældent haft så blød, skinnende og over lækker en hud!!

På trods af at jeg er virkelig vinterbleg og det var hundekoldt udenfor, havde jeg seriøst lyst til at have bare ben derefter, for huden så fantastisk ud! Jeg havde troet, jeg ville se helt opkogt og rødmosset ud, ligesom jeg måske heller ikke lige havde forventet at nyde is-scrub (hader at fryse!). Men det var så gennemført lækkert og jeg så (hvis jeg selv skal sige det) fantastisk ud bagefter. Om det også havde lidt at gøre med vores 12 timers sammenhængende søvn, skal jeg ikke kunne sige 😉  

2014-03-01 20.38.45_1050794

Falkenberg Strandbad Spa Hotel ligger 2,5 times kørsel fra København. Vi tog af sted lørdag morgen og var hjemme igen søndag aften. Det var helt perfekt. Det påvirkede ikke arbejde, krævede kun en enkelt overnatning i pasning af Paven – og fordi man kommer så langt væk mentalt fra hverdagen og HELT ned i gear, føler man faktisk, man har været væk meget længere. 

Spa og wellness er naturligvis afslapning, personlig luksus, ro og velvære. Men jeg har også lært at det er det vildeste energi boost. Vi var begge sprængtfyldt med ny energi, da vi kørte derfra. Og det var to ret så trætte og halv-stressede mennesker, der ankom 😉 

Hotellet er beliggende lige ved Skrea Beach, så du er tæt på vandet og brusende bølger. Vores værelse lå lige ud til vandet og jeg kunne nemt forestille mig en sommeraften på den store veranda. Man bruger jo som sagt nogen penge på sådan et ophold, vores kostede vist omkring 3600 pr. næse, det hele afhænger dog af de pakker, du tilvælger. Men det er på mange måder en lille mini ferie. Og langt mere afstressende, end f.eks en hurtig storby-ferie. Det er en PERFEKT kæreste-get-away. Men jeg tænkte også flere gange undervejs på, at det havde været helt oplagt at tage afsted et hold veninder. Det gad jeg rigtig godt også. 

Det eneste negative, jeg egentlig kan sige er, at jeg nu har fået (endnu) en halvdyr interesse 😉 Det er ikke sidste gang, vi er af sted! (og det indikerer mit smagløse overforbrug af udråbstegn i dette indlæg vist også, haha) 

***

6 kommentarer

 • Det ser SÅ skønt ud! De der gardiner rundt om sengen giver lige det sidste hygge til rummet. Haha. Jeg kan sgu godt forstå at du gerne vil afsted igen – jeg vil bare gerne afsted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, det gør de. Og sådan var det bare hele vejen igennem, syntes jeg. Der var tænkt over detaljerne og det var nemlig i de små, lækre ekstra ting, at det samlede indtryk lå. Der var virkelig rart og behageligt – ikke FOR fint, så man føler sig kunstig dér, men samtidig lækkert nok til, at man følte sig lidt heldig og lidt eksklusiv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder og ser virkelig også lækkert ud 🙂 Og især det der kagebord kunne godt trække mig derhen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Jeg siger dig Julue – dér kagebord. Mine billeder på Instagram yder det slet, slet ikke retfærdighed. Vi opdagede det for sent. Der havde vi fyldt maverne med alverdens mad og sunde salater og juices og 3 forskellige slags kartofler med fløde og hvad har vi. Jeg måtte næsten mase makronerne ned i svælget på mig selv, lidt patetiske, men jeg KUNNE bare ikke gå fobi…uden ligesom at gøre noget??!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor både lyder- og ser det bare topskønt og afslappende ud! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Det var det. Det kan altså virkelig anbefales. Og som sagt, jeg gas faktisk rigtig godt gøre det sammen med nogen veninder!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NOGEN GANGE.....