SMALL THINGS

BORDEAUX RUSKINDS BIKER OG MARTS-SOL

nyjofamafotojofama5fotojofama4

Ej, hvor var det bare fantastisk med lidt marts-sol! Men typisk at det så samtidig var på én af mine travleste arbejdsuger. Tsk. Normalt har jeg ok meget fleksibilitet i mit arbejdsliv, til at kunne nyde den slags. Nå, men i det mindste er gården inde på bureauet helt ideel at sole sig i og da der er læ og fuld sol til ret sent op ad eftermiddagen, er det den perfekte frokost-venue, når solen skinner! Derfor tilbragte Maria og jeg også vores frokoster dér i sidste uge. De sidste dage fik jeg tilbragt i en kæmpe messehal fra 08.00 – 20.00 og jeg kunne blot lige ane solskinnet igennem loftvinduerne. Lidt øv 😉 Men hvad, der kommer forhåbentlig mere. Og så har jeg også en lille ferie i vente snart, det hjælper på det! 

Rigtig god søndag derude.

fotojofama3

Kjole & shades: & Other Stories // shoes: Gestuz // bag: Leowulff // bikerjacket: Jofama // bracelet: Rosenvinge jewellery 

***

12 kommentarer

 • Det ser virkelig godt ud med de bordeaux farver 🙂 og ja, forhåbentligt kommer der meget mere sol, man kan nyde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak søde du. Jeg elsker også bordeaux, men det er vist heller ingen hemmelighed længere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  PÆN kjole, mon du bar et link 🙂 Generelt ser du bare dødgodt ud faktisk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Årh, tusinde tak 🙂 *rødme. Den er fra sidste år, så jeg tror ikke, den er der længere, desværre. Men de har ofte rigtig gode sorte basiskjoler, der alligevel lige har et tvist i snit eller udformning, det er de rigtig gode til synes jeg. Og til rimelige priser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh et lækkert outfit – er vild med matchende taske & jakke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak Julie :* Jeg er også ret forelsket i jakken. Den er tilmed ultra blød at have på og knap så ‘stiv’, som læderjakker godt ofte kan være….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså jeg synes jeg læste noget om at jakken ikke var din endnu? Læste jeg forkert? Anyway – den er SÅ flot og klæder dit lyse hår så fint 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Desværre er det helt korrekt :/ Men jeg havde fået lov at låne den inde fra PR bureauet. Det har desværre ikke gjort min trang efter den mindre:/ Tværtimod, faktisk….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre farver på lækker pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakken er max lækker, den kan du godt få brugt noget mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SMALL THINGS